1. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    Yeah ofcourse, i emailed the guy i started a thread on here seeing his sales weren't that high
     
    TeamScriptKiddies likes this.
  2. ichibaka

    ichibaka Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 4, 2018
    Messages:
    80
    Country:
    United States
    People just like bitching about aesthetic
     
    kumikochan likes this.
  3. KsAmJ

    KsAmJ GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 1, 2015
    Messages:
    250
    on their site mention-> "All contents are for learning purposes and not for commercial use."

    Yeah right

    -hes-not-selling-.jpg
     
  4. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    Saw that aliexpress is now offering a 10 euro off coupon for new users for the people interested in buying a dongle
     
  5. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    The website itself is for the loader it comes with plus there is no link whatsoever on that website to buy the dongle itself, so in that regard it is 100 percent accurate and correct.
     
    TeamScriptKiddies likes this.
  6. java_dmd

    java_dmd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    France
    It seems to have other dongle like this one on Aliexpress. On another page, they said that the dongle will be linked to one console. Maybe they're talking about the software licence ?
    (so any reason that it don't work with Atmosphere or another CFW)
     
  7. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    It's a payload loader. There's no software license included whatsoever. You use the programmer tool provided to push the payload of your choice
     
  8. java_dmd

    java_dmd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    France
    So it's only to avoid returns ?
    Code:
    Note:About this product,each one can be used on one console only,so returning for refund or exchange is unacceptable.
    On the tutorial or user manual, when they're installing Titan Quest, we can see a menu item LICENCE...
     
  9. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    I can't find that anywhere what you're stating. Plus you're talking about a cracked sxos version they use that only installs nsp''s. This is a payload dongle and is not CFW. What you're talking about is custom firmware and has nothing to do with this since this pushes a payload and nothing more then that. They're using a cracked sxos to show how it works wich only installs NSP's to show how it works. It's just a payload dongle and nothing more then that. You don't have to use that since it also has a program tool to put any payload on the dongle itself that you want
     
    Last edited by kumikochan, Aug 21, 2018
  10. java_dmd

    java_dmd Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 11, 2018
    Messages:
    4
    Country:
    France
    It's much clearer with your explanation about SXOS. I have no doubt about this dongle to push payload in RCM Mode and have planned to buy one.
     
  11. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    No problem, glad to be of help
     
  12. aos10

    aos10 Yuuki chan
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    4,708
    Country:
    Saudi Arabia
    i tried to use that code, i didn't works for me, ony the $4.
     
  13. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    Look at the coupon itself if it says something like '' order for 20 euro/dollar ''Because sometimes you have to hit a certain amount before the coupon works. Didn't check myself just saw that pop up today that new members get 10 off
     
  14. aos10

    aos10 Yuuki chan
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    4,708
    Country:
    Saudi Arabia
    i've tried and calimed it, it still there in my profile, i reached to $30 but in the coupon field there was only the $4 coupon.
    maybe that coupon for other products.
     
  15. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    Gonna check now

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    So the 10 euro/dollar coupon is gone it seems. Maybe already expired since can't find it anymore.
     
  16. aos10

    aos10 Yuuki chan
    Member

    Joined:
    Apr 10, 2012
    Messages:
    4,708
    Country:
    Saudi Arabia
    the $10 coupon only works for 1 hour it seems.
     
  17. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    yeah that's kinda dumb well atleast the 4 off still works
     
  18. mariogamer

    mariogamer GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    1,258
    Country:
    Canada
    I'm probably buuing this one.

    Tho i'm not familiar with online stuff. How would you input the address if it is in another language than english? ( yeah I know I'm stupid)
     
    Last edited by mariogamer, Aug 21, 2018
  19. kumikochan

    OP kumikochan GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Feb 4, 2015
    Messages:
    3,745
    Country:
    Belgium
    Top right corner of aliexpress you can change the language but normally the link should be in English but if it's not well you can change it top right corner
     
  20. mariogamer

    mariogamer GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Aug 12, 2015
    Messages:
    1,258
    Country:
    Canada
    No, the actual language is ok. It's just that I don't know how to input my address (in shipping details). I just need to copy my normal one, or do I need to translate it?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - experience, chinese, dollar