testris ds won't load

Discussion in 'R4 DS' started by zeofuture, Mar 5, 2008.

Mar 5, 2008

testris ds won't load by zeofuture at 7:25 AM (954 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. zeofuture
    OP

    Newcomer zeofuture Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Is anyone having a problem with loading tetris ds? im running on kernel 1.11 and ive tried downloading the room form atleast two different websites. It goes through the save state, then i get black screens. should i update to 1.12 or will that not make a difference?
     
  2. JPH

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    I don't have a problem with the game...never had.

    Try downloading the latest kernel.

    Find it here

    If problems persist, I'd say you need to download the ROM from a different source.
     
  3. zeofuture
    OP

    Newcomer zeofuture Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    hey thanks, that seemed to work. but i didnt know we were up to 1.16?? i thought the newest one was 12 lol
     
  4. DarkAura

    Member DarkAura Offline

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    2,388
    Location:
    Over there.
    Country:
    Canada
    Lol, I think that 1.11 was the last big change. 1.12 and so on has been like one game fixes. Or at least I think so.
     

Share This Page