Tempcast in AAC?

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by wchill, May 6, 2009.

May 6, 2009

Tempcast in AAC? by wchill at 1:37 AM (770 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. wchill
    OP

    Member wchill Resident chillxpert

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,407
    Country:
    United States
    ^Topic.
    Then us DSi users could play it on our DSis!

    It's amazingly good quality on 48kbps and 32kHz sampling rate, and since I don't own a PMP or a DSi-compatible flashcard, it'd be helpful to me and possibly to others. My PC speakers aren't working at the moment anyway, so this is the only option I have.
     
  2. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Can't you just convert it yourself?

    Also use moonshell?
     
  3. Nerdii

    Banned Nerdii Banned

    Joined:
    May 2, 2009
    Messages:
    290
    Location:
    The Place? Perth... Warn: BIG.
    Country:
    Australia
    He could convert it himself, but to use moonshell, you HAVE to have a DSi Flashcart!! [​IMG]

    [​IMG] [​IMG]
     
  4. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    Still doesn't excuse laziness. Takes no take to convert yourself.

    EDIT: This reminds me, I've got soem episode to post lol.
     
  5. El-ahrairah

    Member El-ahrairah GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 20, 2007
    Messages:
    365
    Country:
    United States
    Convert with iTunes, its one of the few good things it does.
     

Share This Page