tatsunoko vs capcom prob

Discussion in 'Wii - Hacking' started by pandaguin, Jul 18, 2009.

Jul 18, 2009

tatsunoko vs capcom prob by pandaguin at 1:59 AM (605 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. pandaguin
    OP

    Newcomer pandaguin Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    k the game starts fine and i get to the warning screen and then i get past that and it shows a bos with some jap and keeps going but it stops at some jap sentence and i cant read japansese so i dont know what its telling me. i tried pressing buttons and stuff cuz i thought it was telling me to press a+b like some games. its a grayish blackish window outlined in white i think its the first thing that shows up after the warning screen.
    im on ntscu usa wii 4.0u using usbloader gx newest version and a external hard drive so no disc. i didnt change any of the settings for the game video on cd default. i do have a jap bleach game that works fine so if someone could help me that be cool. if this was answered already i tried searching the forums but got no luck. also i didnt use brickblocker or regionfrii.
     
  2. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    make sure you have no gamecube stuff in ure wii at all when you load the game....
    also look at my sig for further assistance....
    -kitt
     
  3. pandaguin
    OP

    Newcomer pandaguin Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    i have no gamecube game in the wii. i have super smash bros brawl in the wii. k i see ur sig now that i logged in, ill check out the get t vs c working on usa wii and report back. i just wish i knew what the jap stuff was saying lol.

    k thanx the gamecube thign worked lol.
     
  4. jan777

    Member jan777 motion control..? srsly? so 2008. 3DS is teh bombz

    Joined:
    Jan 4, 2008
    Messages:
    2,829
    Country:
    Philippines
    maybe, (dis)connect an attachment to the controller?
     

Share This Page