tales of symphonia 2

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by link907, Jul 9, 2010.

Jul 9, 2010

tales of symphonia 2 by link907 at 11:21 PM (708 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    I'm on a 4.2U wii updated with dop-mii. tos2 during cut scenes is having audio sound effects sync issues. Is there a way to fix it or is it just something i got to deal with. i have the video patch on and sys default on video mode.
     
  2. bugaveli

    Banned bugaveli Banned

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    664
    Location:
    In a remote place
    Country:
    United States
    youre playing from disc right? I played it back when i used disc loading and had the same problems, its beacause the wii only reads backups at 3x instead of 6x. If you can use a usb drive or something it will run fine tho. awesome game
     
  3. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    im using a pendrive
     
  4. link907
    OP

    Member link907 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 4, 2008
    Messages:
    186
    Location:
    trapped in the web
    Country:
    United States
    iv tryed usbgx cover flow and 1.5. please let there be a fix cd is scratched to hell and i love this game
     

Share This Page