Taiko no Tatsujin Wii Problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by kthnxshwn, Jan 8, 2011.

  1. kthnxshwn
    OP

    kthnxshwn Banned

    Banned
    909
    290
    May 2, 2010
    United States
    I got the game on my external and it's a .ciso but the game gets to the opening screen where it alerts you abut noise etc, and stays there. For some reason my Wiimote controls aren't recognized. For example, when my Wiimote disconnects after a few minutes, I get a message saying I need to connect my Wiimote again - so the game isn't frozen. But when I hit the power button on my Wiimote, the screen goes black but the console does not shut off and I have to hard reboot/turn it off.

    Again, ANY advice is helpful. Also, I'm not sure if this type of help is allowed, but I see threads asking for similar help here as well. All I'm asking for is help of some sort. Anything.
     
  2. L4D

    L4D Member

    Newcomer
    33
    0
    Apr 3, 2010
    Hmm maybe it's a bad dump?
    I know there were few versons which was missing a certin rar file from some torrents.
     
  3. m3rox

    m3rox GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,673
    1
    Nov 13, 2006
    United States
    WA
    1) To reconnect your wiimote, press the 1 and 2 buttons simultaneously.
    2) The power button on your wiimote turns off the Wii (well, it still has power, which is why the red light is on. I usually just unplug the power cable on my Wii when I'm done using it).
     
  4. kthnxshwn
    OP

    kthnxshwn Banned

    Banned
    909
    290
    May 2, 2010
    United States
    I found out that it was a bad dump and now it works perfectly.

    For number 2, my screen would go black as if it were turned off and I couldn't turn on my Wiimote during that state forcing me to hard reboot it.