System Menu Corruption after playing Wii Fit Plus

Discussion in 'Wii - Hacking' started by cubelover, Oct 7, 2009.

  1. cubelover
    OP

    Newcomer cubelover Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Hi all,

    I have a hard-modded wii (drive key) and the last system menu was 4.1U. I also have softmodded for VC/WiiWare wads.

    After creating a Wii Fit Plus save file, I exited the game and immediately got a system menu corruption warning. I stupidly did not back-up my NAND with Bootmii, although Bootmii is installed on Boot 2 and I have access to HBC.

    I tried a vanilla NUSD 4.1U wad install, but it didn't help (using wad installer 1.4 on IOS 249).

    I don't know how to proceed. I was going to follow xzxero's wii mod guide for 4.1, but wanted to check first before I did any other stupid things.

    Any help?

    Thanks!
     
  2. VashTS

    Member VashTS Beat it, son

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,653
    Location:
    Upstate NY
    Country:
    United States
    reinstall IOS60 first and then try the system menu wad. If you have access to bootmii then you should be able to fix this, however I do not have bootmii as boot2 so I'm sorry I can't help any further. possibly use waninkoko's 4.1 updater that may fix it as well. Was the game out of region?
     
  3. cubelover
    OP

    Newcomer cubelover Newbie

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Waninkoko's 4.1 updater worked. Thanks so much!
     

Share This Page