Hacking Question SXOS issue when trying to boot into the CFW after upgrading to 10.2.0

monaug5

Well-Known Member
OP
Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
464
Trophies
0
Age
31
Location
Essex
Website
www.infiniteworkers.co.uk
XP
224
Country
I updated my switch to firmware 10.2.0 and I put a new boot.dat onto the root of my SD card. I then switched off my switch. Now when I have the jig and dongle in place and try to boot into SXOS the light on the dongle goes green then blue then the screen flashes briefly then black screen.



When I then charge it and ensure it is switched off I and try to boot again I get the boot.dat error?

My currently SX is 3.0.5 beta

What can I do to fix this issue?



My sd card is currently formatted to Fat32
 

Duppex

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 26, 2016
Messages
119
Trophies
0
Age
46
XP
780
Country
United Kingdom
Have you tried re downloading the sx is 3.0.5 file?

Also, you should check if the previous version works
 

HollowSuperHylianHedgehog

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 19, 2020
Messages
69
Trophies
0
Age
33
XP
229
Country
United States
I updated my switch to firmware 10.2.0 and I put a new boot.dat onto the root of my SD card. I then switched off my switch. Now when I have the jig and dongle in place and try to boot into SXOS the light on the dongle goes green then blue then the screen flashes briefly then black screen.



When I then charge it and ensure it is switched off I and try to boot again I get the boot.dat error?

My currently SX is 3.0.5 beta

What can I do to fix this issue?



My sd card is currently formatted to Fat32
it's been over a month... is your switch ok now?
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://www.reddit.com/r/puns/comments/wqcefg/it_might_work_for_heart_burn/?utm_medium=android_ap... +1