1. rafaelia

    rafaelia Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    52
    Country:
    Thanks! This method worked for me.
     
  2. romuloarpini

    romuloarpini Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 7, 2019
    Messages:
    4
    Country:
    Brazil
    Só It does not crash in 2.9.5 if you install through tinfoil?
     
  3. rafaelia

    rafaelia Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 17, 2010
    Messages:
    52
    Country:
    Yeah, it seems like it.
    I combined the base and update nsps into one xci, mounted it and installed 'from game cart' with tinfoil, no crashes now.
     
  4. themyst

    themyst GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 5, 2008
    Messages:
    157
    Country:
    United States
    I just use Hekate so i can use the TX dongle to boot into ReiNX, on 10.0.3 and everything works perfectly. I’ll switch back to SXOS once they fix all these issues.
     
  5. Dazzcooney

    Dazzcooney Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 18, 2018
    Messages:
    54
    Country:
    United Kingdom
    Is there anyway to get rid of the “A connection to 2k could not be established” nag this is on SXOS and Atmosphere? The error code is 2-AWHVA-0014 . This happens on the title Menus and every time the switch wakes from sleep while In the game . Many thanks

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Sorry I was talking about bioshock one
     
  6. mcmanic

    mcmanic Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 1, 2007
    Messages:
    36
    Country:
    hi, is there a BioShock Infinite checkpoint compatible save upload rather than JKSV

    edit
    nevermind got it working now with JKSV

    Thanks for all the fixes all are working fine on sxos v2.9.5 and f/w 10.2
     
    Last edited by mcmanic, May 31, 2020
  7. BRasilisk

    BRasilisk Newbie
    Newcomer

    Joined:
    May 30, 2020
    Messages:
    2
    Country:
    Brazil
    Works to me, installed via Gold leaf and restored sabe with Checkpoint.
    Sxos 2.9.5 CFW 10.0.3
     
  8. dnetbandit

    dnetbandit Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 22, 2007
    Messages:
    14
    Country:
    United States
    Good Morning,

    I of course had all the same issues here.. to bypass the damn agreement screens, i just loaded the game and started it using CFW REINX, once i bypassed the EULA, i then just started to make changes to the settings in the game which of course saves the game, then jumped over to SXOS and had no issues with it. I was able to play BIOSHOCK, BIOSHOCK 2, XCOM 2 and so forth..

    I do believe that issues will happen if you reach a point in game where you have to go through some sort of instructional during the gameplay though.. I think games like Luigi's Mansion, and others are experiencing this.. for those, i just play the games in REINX..

    Hope this helps..
     
  9. Bonovox40

    Bonovox40 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    515
    Country:
    United States
    Only thing i'm having now is some titles like Mincraft Dungeons and Journey to the savage planet, won't start and asking for a System update. I'm on 10.0.2 and SX 2.9.5. ?? There's no way these were built on 10.0.3 or later. What gives?
     
  10. JoeBloggs777

    JoeBloggs777 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 30, 2018
    Messages:
    766
    Country:
    United Kingdom
    I've not tried Savage planet, but Minecraft Dungeons works fine and I'm on 10.0.2 and SX 2.9.5,
    maybe it wants a game update ? as the XCI i'm using is Base + v1.1.0 + DLC XCI
     
  11. Bonovox40

    Bonovox40 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    515
    Country:
    United States
    That's the exact one I'm using too! So....what the heck makes yours different than mine?
    Also I just messed up a little. Tried using the 2.9.4 boot.dat file to test if games would run better. Forgot 10.0.2 won't boot on that. So out 2.9.5 back on and after SX splash screen, it goes black and nothing. No glow from dongle and idk why I can't get past that. Can't seem to turn it off/on either.
     
  12. JoeBloggs777

    JoeBloggs777 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 30, 2018
    Messages:
    766
    Country:
    United Kingdom
    try holding the power button down for 30 seconds it should turn off

    also charge your dongle on your pc for a second
     
    Last edited by JoeBloggs777, May 31, 2020
  13. Bonovox40

    Bonovox40 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    515
    Country:
    United States
    I'm an dummy. Im actually on 10.0.1. (was able to get it to boot back up using the jig+dongle after 15second hold down power button. I updated to 10.0.2 after and now savage planet starts. Dungeons probably will too, but I deleted it thinking maybe it was faulty.

    Still strange because people on discord said neither of these require 10.0.2, at least on atmosphere. So...why do we need it to run these on SX??
     
  14. JoeBloggs777

    JoeBloggs777 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 30, 2018
    Messages:
    766
    Country:
    United Kingdom
    quick look at the firmware for minecraft where i downloaded it from says

    Required firmware Yes (on 10.0.2, Atmosphere 0.12 & SX OS 2.9.4)

    I dont know if its right as I updated to 10,0,2 before I tried it..

    good your up and running again thou :)
     
  15. jnl1

    jnl1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    60
    Country:
    Germany
    Well, I got into XCOM 2 main menu with bypassing the EULA agreement with a different save file, but when starting one of the two campaigns I get the known error 2612-0002. Anyone else who has the same issue? I am on Sx Os 2.9.5 beta and 10.0.1. Used the SX installer 3.02 for installing.
     
  16. Bonovox40

    Bonovox40 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 2, 2003
    Messages:
    515
    Country:
    United States
    I could be wrong, but I thought some people mentioned that the SX installer had issues with the 2k games. Can you try reinstalling with goldleaf, tinfoil or such? It worked for me but i'm also on 10.0.2.
     
    jnl1 likes this.
  17. jnl1

    jnl1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    60
    Country:
    Germany
    Thanks for the hint. I will try this!
     
  18. snoofly

    snoofly GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Aug 18, 2015
    Messages:
    998
    Country:
    United Kingdom
    btw, it seems sxos 3 fixes these problems
    at least it worked for me on 10.0.3 with no savegame workaround
     
    jnl1 likes this.
  19. jnl1

    jnl1 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 12, 2020
    Messages:
    60
    Country:
    Germany
    ... and everything else still works for you?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - issues, latest, games