1. momiji

    OP momiji Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    Hi guys, I have a problem, I installed the sx os 1.4 on my nintendo switch, the first time I injected the payload via the tegraRCMgui the CFW generated the file license-request.dat.
    Then I've bought a licence and went to the activation site feeding the license-request.dat and the licence.
    I have downloaded the license.dat and put it on the root of my sd-card.
    Then I've injected the payload and the CFW has started, but when I go on the album viewer the sx-os doesn't start and takes me back to the dashboard.
    If I start the homebrew channel it works fine but the SX OS always comes back to the dashboard.
    How can I solve this? Please help me!

    Thanks in advance, Davide Barone.
     
  2. Thetoto

    Thetoto GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    May 10, 2018
    Messages:
    529
    Country:
    France
    What is your FW version ?
     
  3. Kafluke

    Kafluke GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    May 6, 2006
    Messages:
    5,474
    Country:
    United States
    Did you download the sd files from TX site and copy them to your SD?
     
  4. momiji

    OP momiji Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    My FW version is 5.1.0 and I have downloaded all the files from the TX site.
     
  5. DocAmes1980

    DocAmes1980 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2016
    Messages:
    873
    Country:
    United States
    Is your B button stuck?
     
  6. momiji

    OP momiji Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    Italy
    no, the B button works fine
     
  7. DocAmes1980

    DocAmes1980 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2016
    Messages:
    873
    Country:
    United States
    What files did you copy to the root of the microSD? Maybe there is a corrupt .xci that is causing it to exit instantly.
     
  8. trogoldito

    trogoldito Member
    Newcomer

    Joined:
    May 27, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    If your SD card is formatted in exfat and you haven't booted your switch in OFW with the card in then it may need to update to support exfat. This just happened to me last night with ReiNX

    Was surprised because I figured being on the latest OFW would have been enough.
     
    Last edited by trogoldito, Aug 8, 2018
  9. jakkal

    jakkal GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Apr 27, 2018
    Messages:
    2,292
    Country:
    United States
    youre missing the sdfiles
     
  10. DocAmes1980

    DocAmes1980 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Oct 31, 2016
    Messages:
    873
    Country:
    United States
    Clearly not. It wouldn't boot SX OS in the first place. Even if the OP was mistakenly in OFW, it would start the album normally not back out into the home screen. Also, last I checked, OFW doesn't have a Homebrew launcher. Did you even read the OP?
     
  11. Canna

    Canna Bad Ass Poisonous Mushroom
    Member

    Joined:
    Jul 14, 2018
    Messages:
    1,379
    Country:
    United States
    Wipe your sd card format exfat then with a tool called
    sd card formatter, format again.
    this will set your sd card to its best

    Place Sx os 1.4 files
    boot.dat and license.dat
    on sd card.

    Using tegrasmash gui
    load the sx os payload.

    You should then load into
    sx os main menu

    download a .nro file like say
    Switchident.nro add that to root of sd card

    can you load now ?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - starting, doesnt, viewer