1. tikanot

    tikanot Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 22, 2018
    Messages:
    8
    Country:
    France
    switch work in rcm. but i have mistake in sleep mode crash . i am sad to have damaged my switch
     
  2. tnnuy

    tnnuy Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    49
    Country:
    Portugal
    sleep mod does not work yet !! only when there is ctw 6.2
     
  3. harmbasi

    harmbasi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 13, 2018
    Messages:
    51
    Country:
    Canada
    Are you the same guy I was trying to help on Reddit? I clearly said you can't do this. It won't work. You had 7 burnt fuses. You can't go back to 5.1 as that only has 6 fuses burnt. I even said make another nand backup before doing anything. Now theres nothing you can do...
     
  4. tnnuy

    tnnuy Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 20, 2018
    Messages:
    49
    Country:
    Portugal
    I think it is possible to upgrade by other means back to 6.2 ... but wait for other answers that can confirm this or help with more details
     
  5. codyjo

    codyjo Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 24, 2018
    Messages:
    57
    Country:
    Canada
    Can you or someone else explain step 5? I need to get exFat support!!
     
  6. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,689
    Country:
    United States
  7. Atross

    Atross Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 6, 2015
    Messages:
    94
    Country:
    France
    Help guys, got the same problem but with the same FW versions ont the Backup and Original FW (still 6.0.0) idk what to do.
    RCM working but, the console didnt boot idk why :/
     
  8. Woodshoecollector

    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I did the same thing I accidentally restored a clean back up (I believe it was a 6.0 or 6.1 nand) while being on 6.2 now my switch only boots to henkate/sxos is it possible to use chidori to install a clean version of 6.2? To get me switch back to normal)hackfree?
     
  9. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,042
    Country:
    Norway
    Yes, but you should still be able to boot into CFW on older FW even if you have burnt fuses.
     
    Woodshoecollector likes this.
  10. Woodshoecollector

    Newcomer

    Joined:
    Oct 4, 2018
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    Yes I can boot into custom firmware 6.1 but what steps do I take to update to a hackfree/clean version of 6.2
     
  11. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,042
    Country:
    Norway
    You can't, unless you have a clean NAND backup of 6.2.
     
    Woodshoecollector likes this.
  12. Kiluaesl86

    Kiluaesl86 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Cuba
    Hi,
    Sorry to bother you almost a year later but how did you manage to boot RCM if your Switch wasnt turning on?
    Thank
     
  13. frankadank

    frankadank Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Dec 4, 2017
    Messages:
    95
    Country:
    United States
    You bumped a 1 year old thread? Let me guess you bricked your switch?
     
  14. Kiluaesl86

    Kiluaesl86 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 29, 2019
    Messages:
    2
    Country:
    Cuba
    Haha, exactly.
    Im soo fucked.
     
  15. ubsunkeys

    ubsunkeys Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    May 15, 2016
    Messages:
    98
    Country:
    United States
    how were you able to boot into RCM? Using a jig again?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    please tell me you were able to fix it lol
     
  16. Draxzelex

    Draxzelex GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Aug 6, 2017
    Messages:
    12,689
    Country:
    United States
    Booting into RCM doesn't change regardless if the console is bricked or if you think its bricked.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - restore, Switch, doing