Question Switch Won't Boot after Updating to 8.1 via SX Installer 2.0!

Discussion in 'Switch - Exploits, Custom Firmwares & Soft Mods' started by gk28, Aug 15, 2019.

  1. gk28
    OP

    gk28 Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 13, 2018
    United States
    Just updated to 8.1 through SX Installer and now I'm stuck in RCM Mode. I can inject the payload and TegraRCM says it's done so successfully, but the device isn't responding. IDK what's wrong with it. I have the newest boot.dat, payload.bin, and got the 8.1FW files from SXOS' forums. Ran the installation just like it said to. People suggested injecting twice but that hasn't worked.
     
  2. shanefromoz

    shanefromoz GBAtemp Maniac

    Member
    8
    Jun 18, 2007
    Australia
    Delete boot.dat and re download it
     
  3. gk28
    OP

    gk28 Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 13, 2018
    United States
    getting the same result
     
  4. 210modz

    210modz GBAtemp Fan

    Member
    5
    Aug 11, 2017
    United States
    Sounds like sx installer crashed like it is for most people and you were running a exfat formatted sd card.
     
  5. Unleanone999

    Unleanone999 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    6
    May 15, 2018
    Togo
    Most likely it can't read your sd card thus a black screen. Try fat32 format using guiformat then put newest beta boot.dat then inject payload.
     
  6. Reecey

    Reecey Mario 64 (favorite game of all time)

    Member
    11
    Mar 7, 2010
    At Home :)
    Sounds like to me the new sxinstaller has some serious flaws with grading the firmware I have red up on quite a few issues lately. I don’t think I will be using it myself, it’s not something you really want to be taking chances with!
     
  7. gk28
    OP

    gk28 Newbie

    Newcomer
    1
    Dec 13, 2018
    United States
    im on fat32
     
  8. 210modz

    210modz GBAtemp Fan

    Member
    5
    Aug 11, 2017
    United States
    Are you running emunand?
     
Loading...