Hardware Switch dock won't show image on emunand, but works fine on sysnand

XxAsunaxX

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 6, 2016
Messages
28
Trophies
0
Age
27
XP
230
Country
So I've had emunand for a while now and never had this problem, even yesterday was playing on TV on emunand just fine, but today when I was gonna play it just doesn't show up on TV, then I went to try if sysnand was working and it was, then when back to emunand, and it stills doesn't show up on TV.

I really don't know why it just stopped showing up image on emunand, didn't do anything then gaming yesterday.

Don't know if needed, sysnand: 13.1.0, emunand: 12.1.0|AMS 1.2.2

PS: On emunand the light on the dock is up and it also charges the Switch, it just doesn't show image on TV.

PS2: Now it won't show on sysnand, guess it's dead?

PS3: Got a new dock today, guess it was the dock, just made this post cuz for some reason it was still working on sysnand but not on emunand, then it also stopped working on sysnand. Well better the dock fucked then the console.
 
Last edited by XxAsunaxX,

XxAsunaxX

Active Member
OP
Newcomer
Joined
Sep 6, 2016
Messages
28
Trophies
0
Age
27
XP
230
Country
Was it an Erista, Mariko, or OLED unit?
Erista, but the problem was the dock, everything was working fine, the day before, but for some reason it just stopped outputting image onto the TV the next day.

I just got a new dock on sale, so all good now.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Panzer_Baboon @ Panzer_Baboon: Let's all meet irl