SvR 09 Won't work on my wii! Help Please

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Tariq909, Nov 17, 2008.

  1. Tariq909
    OP

    Tariq909 Advanced Member

    Newcomer
    67
    0
    May 10, 2008
    United States
    Ok, well i'm using the backup loader 0.3 gamma, and it's PAL, and i forced to to NTSC. and it works perfectly fine until the entrances, then I get the shut wii off try again error. What do i do?
     
  2. LightyKD

    LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Member
    4,698
    1,044
    Jun 25, 2008
    United States
    Angel Grove, CA
    is it all entrances or just undertaker's?
     
  3. zerof

    zerof GBAtemp Advanced Fan

    Member
    602
    0
    Nov 5, 2008
    United States
    Can you turn entrances off?
     
  4. Tariq909
    OP

    Tariq909 Advanced Member

    Newcomer
    67
    0
    May 10, 2008
    United States
    All entrances. I'm using IOS49 if that changes anythign.
     
  5. LightyKD

    LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Member
    4,698
    1,044
    Jun 25, 2008
    United States
    Angel Grove, CA
    I don't know what to say. My copy of "SmackDown! Vs. RAW 2009" have problems with the following...

    1) wont load from the disc channel if I start the rebooter from the gamma channel but If I open the loader as an app from the Homebrew Channel and start the rebooter from there, It will show up in the disc channel but will take a bit longer for it to show up.

    2) Almost always freezes or slow down during Undertaker's intro. There will be moments when during the intro when another part of the intro loads, the song will hickup and the screen will freeze for a few seconds and then continue.

    3) The music will sometimes hickup in the system menu and maybe freeze. This has happened to me three times [​IMG]

    4) ...not a problem with the loader but THQ's servers suck! I had a match with a friend and somewhere in the middle we got disconnected, we both ended up getting different endings and no credit for the match [​IMG]
     
  6. CharAznable

    CharAznable GBAtemp Regular

    Member
    230
    0
    Nov 15, 2006
    United States
    Try reburning. SvR 09 PAL forced to NTSC works just fine for me on 0.3 Gamma. Undertaker's entrance and everything.
     
  7. blitzer320

    blitzer320 GBAtemp Fan

    Member
    370
    0
    Sep 29, 2008
    United States
    NYC
    are you using the latest cios (rev 7 or wiigator's) version
     
  8. Tariq909
    OP

    Tariq909 Advanced Member

    Newcomer
    67
    0
    May 10, 2008
    United States
    How can you tell which CIOS you are using?
     
  9. djdynamite123

    djdynamite123 Master Of Hardcore!

    Banned
    3,791
    1
    Sep 21, 2008
    Redcar, England UK
    i wish crap questions would go somewhere else instead of hacking sections. always the same!
     
  10. Tariq909
    OP

    Tariq909 Advanced Member

    Newcomer
    67
    0
    May 10, 2008
    United States
    Chill man, i was just asking a question. lol, how do I check my CIOS?
     
  11. jlg6184

    jlg6184 Advanced Member

    Newcomer
    57
    0
    Nov 15, 2008
    United States
    No need to really check it from what I understand as you can just install the new one over top of it and it will have the newest version. I am also running into problems where SvR 09 will freeze, and tell me to refer to the manual, but mine freezes during the actual loading of the match. Sometimes I can get thru 3-4 matches before it does it, other times it will do it on start up. My actual copy works great, but I don't let my kids and nephews play the actual copies because they are too rough with everything. So not quite sure what to do either, it may just be a bad burn, going to retest just in case.
     
  12. kimikal27

    kimikal27 GBAtemp Maniac

    Member
    1,381
    0
    Oct 28, 2008
    Galway
    man YOU are always the same...
    always complaining...
    take a chill pill [​IMG]
    [​IMG]