SupercardDSone problem

Discussion in 'Supercard' started by Vinsent, May 6, 2007.

May 6, 2007

SupercardDSone problem by Vinsent at 1:41 AM (1,280 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Vinsent
    OP

    Newcomer Vinsent Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    Well i updated to the version 2 firmware however it won't let me use the cheat function i use the hotkey and it doesn't work.Also i tried booting it in selfcheck mode and it says its fine but it says its firmware is version 1.0 any idea how to fix this?
     
  2. antwill

    Member antwill Better Than You

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    1,024
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Well does the cheats menu appear at the start of the game when it loads? Mine also says versions 1.0 at startup but cheats work. Ill admit the hotkey doesnt always seem to work when its pushed it usually takes a few more pushes, but it loads, maybe your pushing the wrong buttons? To tell if its working the cheat menu should load at startup if not have you enabled cheat in the enable patcher menu? Option > enable patch > tick the enable cheat box.
     
  3. Vinsent
    OP

    Newcomer Vinsent Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    No the menu does not appear when the game starts up
    the hotkey is L+R+Start+Up Right?The patcher is enabling cheats also
     
  4. DarkCrudus

    Member DarkCrudus The Ghost

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    Minnesota
    Country:
    United States
    perhaps u have no cheats for that particular game
     
  5. kersplatty

    Member kersplatty GBAtemp Regular

    Joined:
    May 23, 2006
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    i just hope they improve this system its really buggy
     
  6. antwill

    Member antwill Better Than You

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    1,024
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    hows it buggy? It runs very well on mine, perhaps youve got a problem with the firmware or supercard?
     
  7. Vinsent
    OP

    Newcomer Vinsent Member

    Joined:
    May 6, 2007
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    I got my cheats to work however my game guide thing won't work.
     
  8. antwill

    Member antwill Better Than You

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    1,024
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I never got game guide to work, as i dont know the hotkey, but anyway i dont need it as i just play my ds near a computer anyway so i can go on wifi.
     

Share This Page