Supercard DS Ver.3

Discussion in 'Supercard' started by keagan2, May 5, 2008.

May 5, 2008

Supercard DS Ver.3 by keagan2 at 11:01 AM (2,111 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. keagan2
    OP

    Newcomer keagan2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    83
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    My friend is letting me review his Supercard DS V.3 its not an SDHC version but i only have a 4GB card is there a way to make it work with a 4GB card?
     
  2. Sinkhead

    Former Staff Sinkhead yay p1ngpong.

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    3,692
    Location:
    Across the pond
    Country:
    United Kingdom
    Not as far as I know.
     
  3. keagan2
    OP

    Newcomer keagan2 Advanced Member

    Joined:
    Mar 29, 2008
    Messages:
    83
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Is there a difference between the V.3 and the Supercard DS One?
     
  4. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    If it is a Scds1 v3 then it should have Sdhc-support, otherwise it's a v1 or v2.
     
  5. ashesburn

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Isn't version 3 just the newer OS version?

    Supercard DS One has a OSv3.0 SP3 now.

    Supercard DS One SDHC also has a OSv3.0 SP3 SDHC version.

    The OS are not interchangable though. Supercard DS One can't use the OSv3.0 SP3 SDHC version and vice versa.
     
  6. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    I meant version 3 of the Scds1, not the OS v3 Sp 3.
     
  7. ashesburn

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Ah right. Sorry for the confusion.

    That aside, would you mind enlightening me on the versions of Supercard DS One?

    I have a Supercard DS One and a Supercard DS One SDHC.

    So the SDHC is version 3 yea?

    What about the Supercard DS One? Anyway I can check what version it is?
     
  8. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    I think the only way to determine what version your non-sdhc Scds1 is, is by looking at it's shell.

    I'll post a picture of my Scds1 v2 in just a moment.

    [​IMG]
    Scds1 v1 to the left and a v2 to the right

    [​IMG]
    My Scds1 v2
     
  9. ashesburn

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Thanks alot! I'm having a version 2 Supercard DS One as well.

    I was actually happy with it, except for the fact that it could not produce .sav files. I got it together with another friend and he was having the same problem. I read somewhere about a batch of faulty Supercard DS One floating around that is having this problem. Guess we were the unlucky ones. Did you have this problem?

    In the end I got a new Supercard DS One SDHC with no problems whatsoever. [​IMG]
     
  10. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    Actually I've never had a problem saving with it [​IMG]
     

Share This Page