Supercard CF on a flashed DSLite

Discussion in 'Supercard' started by Hitto, Oct 2, 2006.

Oct 2, 2006
  1. Hitto
    OP

    Member Hitto MKDS Tournament Winner

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,450
    Location:
    Nice, France
    Country:
    France
    Well, I dunno if my SC CF is gettin' old. She gave me a great deal of pleasure, yes she did. Or it's my DSLite which sucks (it's already got a cracked hinge).

    Whenever I start it up, I get two white screens and I have to restart the console if I want the SC menu to show up. Weird thing is, it still works perfectly on my DS HUEG, and the DSLite dosen't have any problems with regular games.

    Are there news I missed about the SC CF and the DSL? Like, do not flash with flashme version I-don't-know-what, do not firmware upgrade the SC, something? I'm not sure about any of these options, still strongly considering it's just the DSL that is very flimsy. I thought the hinge issues were over and done with when I bought it one month ago.

    Any suggestions, guys?
     
  2. mortys

    Newcomer mortys Advanced Member

    Joined:
    Aug 16, 2005
    Messages:
    82
    Country:
    France
    hi Hitto, I will answer you in french as I am...
    Tu ne devrais pas avoir de problème avec ton Supercard CF car j'en ai utilisé un sur ma Lite (je suis passé au SC Lite depuis). Je n'ai jamais eu aucun problème de ce genre mais j'utilise le Flashme V7. C'est peut-être ça.
     
  3. Blebleman

    Member Blebleman GBAtemp Old-Timer

    Joined:
    Nov 14, 2003
    Messages:
    680
    Location:
    Chiba Prefecture , Japan
    Country:
    Canada
    I switched to SCLite myself as well, but I did use the SCCF on my Lite with no problems whatsoever.

    'Might be your Lite.
     
  4. SpaceJump

    Member SpaceJump Where's my new 2D-Metroid?

    Joined:
    Aug 18, 2005
    Messages:
    3,648
    Location:
    Zebes
    Country:
    Germany
    My SC CF works perfectly in my DSLite [​IMG]
    Might be the GBA slot of your DSLite.
     
  5. Hitto
    OP

    Member Hitto MKDS Tournament Winner

    Joined:
    Nov 29, 2005
    Messages:
    1,450
    Location:
    Nice, France
    Country:
    France
    mm, nope, gba games work fine. This is mind-boggling. I'm using the latest firmware for the SCCF, flashme V7, yet the SC+DSL combo is definitely the *only* thing causing problems. I mean, wtf?

    - SC works perfectly in the GBA and DSHUEG
    - DSL works perfectly with regular games
    - Both fucking hate each other the moment they come within reach of each other.

    WHY, O PIRACY GODS, WHYYYY!
     

Share This Page