Super Smash Bros V3 PaRaDoX.wad- trouble installing

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by FireEmblemGuy, Jul 2, 2008.

  1. FireEmblemGuy
    OP

    Member FireEmblemGuy Finally hit 1000 posts

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    2,275
    Location:
    Michigan, USA
    Country:
    United States
    I found what seemed to be a good SSB wad- manual, banners, all that good stuff. I still have 900+ free blocks of space, though, ant WAD Manager gives me an error to the extent of "Not Enough Memory". Anyone know the problem? I'm fairly sure that a 16MB game and emulator won't take up 1000 blocks of space...
     
  2. paul1991

    Banned paul1991 Banned

    Joined:
    May 5, 2007
    Messages:
    680
    Country:
    United States
    It worked on my wii with 500 blocks.
    Try deleting stuff off of your SD card.
     
  3. FireEmblemGuy
    OP

    Member FireEmblemGuy Finally hit 1000 posts

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    2,275
    Location:
    Michigan, USA
    Country:
    United States
    No good. 1018 free Wii blocks, 1.22 GB of free space on my SD card. Won't install with WAD Installer or WAD Manager. Looks like I got a bad wad.
     
  4. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    I updated his version 3 to version 4. It has a custom sound (target break) and PaRaDoX was changed back to NINTENDO64 like it should be. [​IMG]
     
  5. Skater4599

    Member Skater4599 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 29, 2008
    Messages:
    939
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    you must have a bad was file, teh version 3 i have is lik 44 megs, the rom itself is 32 megs so somthign is wrong.

    @bobitos i guess im gonna have to search for V4, i changed tha name back to NINTEDO64 myself but i found an intersting bit, while doing so i found the rom they used was 32 megs, but the rom ive had and played on my xbox is only 16mb, i injected it instead of the one they used and it took it from 290 blocks to 153 and it loaded perfectly, but multiplayer doesnt work. both 1 and 2 wiimote control P1 all the time. bobitos how big is the V4 you have?
     
  6. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    I made the V4, actually, so you won't find it anywhere for download. It's about 46 megabytes big.
     
  7. FireEmblemGuy
    OP

    Member FireEmblemGuy Finally hit 1000 posts

    Joined:
    Jul 6, 2007
    Messages:
    2,275
    Location:
    Michigan, USA
    Country:
    United States
    @ Skater:
    A. That's the size of the WAD I have; and I was only estimating the size of the rom.
    B. Grammar and spelling are your friends.
     
  8. skawo96

    Member skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 22, 2008
    Messages:
    1,925
    Country:
    United Kingdom
    Check out the Joh's place, there is good wad. Uploaded by skawoj96. If ya' want it write me a PM. It's my upload.
     

Share This Page