Super Smash Bros. Brawl freeze with USB Loader

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by SecretStyle, Apr 27, 2009.

Apr 27, 2009
  1. SecretStyle
    OP

    Newcomer SecretStyle Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    France
    Hi all, [​IMG]
    I've got a probleme when I'm playing Super Smash Bros. Brawl, some videos freeze during the solo mode but the compatibility list doesn't say that the game have freezes.
    I'm talking about the DVD9 PAL Version.
    I'm using a Maxtor Basics 500GB.
    My Wii is a 3.2E Version.

    I tried all this :
    -USB Loader 1.1 + cios rev 9
    -USB Loader 1.4 + cios rev 9
    -USB Loader 1.5 + cios rev 9
    -USB Loader 1.1 + cios rev 10
    -USB Loader 1.4 + cios rev 10
    -USB Loader 1.5 + cios rev 10
    But always the same probleme [​IMG]
     
  2. blitzer320

    Member blitzer320 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 29, 2008
    Messages:
    370
    Location:
    NYC
    Country:
    United States
    where did you get the iso from a disc or the internet if you got it from a disc it probably was dirty or scratched when copying so you need to re-dump it
     
  3. SecretStyle
    OP

    Newcomer SecretStyle Newbie

    Joined:
    Apr 27, 2009
    Messages:
    4
    Country:
    France
    Thanks for your quick reply. [​IMG]
    I got the iso from a disc so i will re-dump it again.
    I keep you informed if it's work.

    Edit: It's done and it work perfectly.
     
  4. awsome8

    Member awsome8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    191
    Location:
    Melbourne, Australia
    Country:
    Australia
    same thing happened to me. luigi's mansion won't even load, it freezes when i try to load that level and for some of the other levels, it doesn't even load the background music. but if i send it into nintendo to have it looked at and they some how find out it's softmodded, what do i say?
     

Share This Page