Super Smah Bros. Brawl Goes To White Screen after "Now Loading"

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by GamerFreak29, Sep 19, 2015.

  1. GamerFreak29
    OP

    GamerFreak29 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Sep 19, 2015
    United States
    Ok so basicaly I have a first generation Nintendo Wii model rvl-001. About a month ago I played backups of my games from usb on various loaders wii flow, usb loader gx, and configurable. Since then my I built a gaming pc and my wii has been collecting dust. Recently I decided to dust it off to play some smash, but every loader I try doesnt work it keeps going to a white screen! There is no green text just plain white and stays there forever. Ive tried forcing NTCS video mode and evey IOS in the book dx2 hermes cios, ios 249 you name it I tried it. Any help would be apreciated. Oh and 1 more thing I am using a sandisk cruzer edge 32gb Usb stick to load the games the same device I used when it worked. Any help would be great!


    P.S I will include a video of exactly what happens when I start the game!


    Video: https://www.dropbox.com/s/u234xunzkf7f155/DSCN9825.MOV?dl=0
     
  2. GamerFreak29
    OP

    GamerFreak29 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Sep 19, 2015
    United States
    I could really use any suggestions! :)
     
  3. GamerFreak29
    OP

    GamerFreak29 Newbie

    Newcomer
    5
    0
    Sep 19, 2015
    United States
    Edit, wow I'm a moron... my iso file was corrupt i guess it didn't rip correctly or maybe my disc was to scratched for imgburn to read, either way my freind gave me his iso and it works great. :D if anyone else is having this issue check the integrity of your image file ;)