Super Robot Taisen W on SCLite - no worky?

Discussion in 'Supercard' started by Hanafuda, Apr 19, 2007.

Apr 19, 2007
  1. Hanafuda
    OP

    Member Hanafuda GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Nov 21, 2005
    Messages:
    1,585
    Country:
    United States
    I'm having problems with Super Robot Taisen W (J) .... followed the seetings suggestion at dualscene and still didn't work. Think I've tried every combo of settings. It's the "2ch" release. Can anyone confirm it's working on SCLite? (or not?)
     
  2. bob123456

    Newcomer bob123456 Member

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    17
    Country:
    works, usin' 2.58 patcher, 1.7 fw, black sclite w/ superkey v4 (i think), and kingston 1gb MIJ. try dualscene for the settings you should patch with.
     
  3. phibius

    Newcomer phibius Newbie

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    I have the same kind of problem, but mine is that the game loads, black screen, and there's a sound boost in the speaker (the sound it does when you boot your DS), then nothing...I'm on this since last night can't seem to make it work XD
     
  4. sidneyyoung

    Member sidneyyoung GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    895
    Country:
    Bermuda
    Working here on sc-cf with 2.60 patcher and 1.81 firmware

    settings (i used, not THE settings)

    restart=off
    trim=on
    fastergamplay=on
    dma=off
    patch CA=on/high

    everything else off



    I must admit i don't understand the game at all, the game just goes into some grid thing to tap around small robot sprites with after what seems like an hour of un-skippable intro and dialogue.... it will be wiped the next time i plug mem card back to my pc.
     
  5. phibius

    Newcomer phibius Newbie

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    2
    Country:
    Canada
    NAh I don't think you should. It's one of the rare good tactics there are on the ds.
    Menus are in Jap and all, but it's pretty easy once you get the menu setups and all.
    Honestly go look on gamefaqs or somewhere where there are faqs for it, I think they should explain those menu and
    all the basics
     
  6. xcalibur

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    Or just play the Gba version, its in english
    Super robot wars - Original generation 1 & 2
     

Share This Page