Summon Knight -Twin Age ds Ar Codes help.

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by VISHI SO FISHI, Jun 15, 2008.

Jun 15, 2008
  1. VISHI SO FISHI
    OP

    Member VISHI SO FISHI Cricket My love!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    765
    Location:
    A kindom far far away!
    Country:
    India
    Hey,

    I got the codes from the new cheat database on gbatemp. but they didnt work even though it showed the code on my r4 if i chose it and then went and played the game they didnt work can someone pls help me or do i prees some buttoun before the code works?

    or can someone giv me some new codes which will worl..

    thanks [​IMG]
     
  2. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    They work for me on my R4, what codes did you try?
     
  3. VISHI SO FISHI
    OP

    Member VISHI SO FISHI Cricket My love!

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    765
    Location:
    A kindom far far away!
    Country:
    India
    i tried the battle code and tried the max hp 1 character code ....do i have to prees a button before they work?
     
  4. Darkenny3388

    Newcomer Darkenny3388 Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Hey , Where did you get the AR codes in GBATemp?
     
  5. wilddenim

    Member wilddenim Candy!

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
  6. Curley5959

    Member Curley5959 CCC Member!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Im guessing he does.. Anyway, Nighty Night.. I gotta go to bed.. Half Past Eleven and Ive got an early start even though its the Holidays.. [​IMG]
     
  7. Darkenny3388

    Newcomer Darkenny3388 Newbie

    Joined:
    Jul 10, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Wilddenim thanks but do you think an r4 will work on those codes?
     
  8. wilddenim

    Member wilddenim Candy!

    Joined:
    Sep 4, 2007
    Messages:
    972
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    R4 is very outdated flashcart but they should work on your R4. Narin have a R4 and they works on his.
     
  9. Curley5959

    Member Curley5959 CCC Member!

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,572
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I have an r4 and they work on mine..

    Posts merged

    It may be outdated, But its not that bad..
     

Share This Page