Hacking Suddenly no games work, corrupt data.

TheGreaKhali

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Jul 29, 2018
Messages
71
Trophies
0
Age
34
XP
233
Country
United Kingdom
I have the same issue haven't touch my switch in ages.

Updated Switch using normal system update on system. Updated SX Pro to latest firmware. Booted custom firmware. Now every single game I haven corrupted game message.
 

Smoker1

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 17, 2015
Messages
4,272
Trophies
1
Location
California
XP
4,333
Country
United States
What Hekate_ctcaer are you on?
I was on 4.10.1, then I Updated to 5.0.0 Nyx 0.8.0, and it said NSMBUD was Corrupt. After I deleted it, and Installed it again, it still was corrupt.
Then I went back to 4.10.1, and Installed it again. Works perfectly fine now. Like nothing happened.
 
  • Like
Reactions: KiiWii

Dragoon709

Well-Known Member
Member
Joined
May 24, 2008
Messages
196
Trophies
0
Age
44
Location
Anywhere there are games
Website
Visit site
XP
270
Country
Canada
I'm having a corrupt game issue with anything I install using goldleaf. The limited access I had to the hbgshop allowed me to install a few games and they all work fine. As soon as I try to install something through USB using goldleaf and quark I get corrupted data. I also no longer can see the games/dlc/updates list in the hbgshop anymore and I don't understand why that happens. On switch firmware 9.0.0 using atmosphere 0.9.4 and latest sigpatches.
 
Last edited by Dragoon709,

KiiWii

Editorial Team
Editorial Team
Joined
Nov 17, 2008
Messages
12,932
Trophies
2
Website
defaultdnb.github.io
XP
15,614
Country
United Kingdom
Any solution to this?

I have had the same 4 games install > corrupt > need sig patches overwritten (even same version) > reinstall game > works for a few days.

it seems to be something to do with checking for sigs, it’s very periodical, and it’s only the same four games for me (goose game, yooka, Turok 1, crash racing) idk why though.

my console is in flight mode 9.0.0 latest atmosphere with latest sig patches, using quark and goldleaf 0.7.3 (iirc) and yet all other games work absolutely fine.
 

Juliuz

New Member
Newbie
Joined
Jan 4, 2020
Messages
1
Trophies
0
Age
28
XP
13
Country
Philippines
I have the sure solution to ghis problem when your using kosmos.... The sigpatch you need to install is the atmosphere sigpatch fuse primary... Sont use the kosmos sigpatch
 

dorisnov

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Oct 4, 2016
Messages
66
Trophies
0
Age
29
XP
303
Country
Spain
I'm having this corrupted data error with certain games, not all. I can install new and they work too. Just some games, even after reinstalling, not working at all.
 

Crashdummyy

Well-Known Member
Newcomer
Joined
Mar 5, 2017
Messages
96
Trophies
0
Age
27
XP
681
Country
Australia
I'm having this corrupted data error with certain games, not all. I can install new and they work too. Just some games, even after reinstalling, not working at all.

Im facing the same problem, did you get it fixed ?? Occured after updating from 8.1 to 9.1
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    Julie_Pilgrim @ Julie_Pilgrim: i use it when i want to post multiple images to reddit