Stuck on preloader and remotes wont sync

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Stee, Jul 3, 2009.

Jul 3, 2009
  1. Stee
    OP

    Newcomer Stee Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Hi, i have installed the twightlight hack and had it working fine, after unplugging my wii the remotes wont sync and its stuck on the preloader screen and i cant select anything. Anyone any ideas ? Thanks, Stee
     
  2. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    Try the buttons on your Wii or a GC controller.

    This work for BootMii, but for preloader ...?

    Try it and good luck!

    Edit:
    Little joke removed. [​IMG] [​IMG]
     
  3. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    Not sure if you have a chip or not, but if you do you could make an auto boot game and load it using the savemiifree method. On this disc can be a modified app that uses GC pads.

    Now the app would need to be one of the many out there that can update/downgrade or change the sys menu. This in theory would remove preloader and once you boot the wii it would go to a sys menu and you could then resync your wiimotes.

    Sorry for the "sketchy" info only had a few minutes free to scratch my head on this one, or you could try what I suggested in irc and hunt crediar down and ask him maybe.

    Hope you get sorted.
     
  4. Stee
    OP

    Newcomer Stee Newbie

    Joined:
    Jul 3, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States

    Hi, no mod chip, just used the twighlight hack [​IMG]
     
  5. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    I try'd my GC controller with prealoder and it work!
     
  6. Slimmmmmm

    Member Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Joined:
    Nov 1, 2007
    Messages:
    1,687
    Location:
    the land of lol
    Country:
    United Kingdom
    I was gonna give that a try when I got time as I was unsure if preloader had GC pads enabled, so thanks for clearing that up.

    Had preloader not have had that applied it could have been very bad for a lot of people but I thought it might have as preloader is a must have quality app imho.
     

Share This Page