1. neocat

    OP neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!
    Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Country:
    When I use the post new message/topic page, whenever I click on the html buttons (B, I, U, IMG, QUOTE, etc...) I get this message:
    [​IMG]
    This only started happening when the forum new look was introduced
    What's wrong?
     
  2. Puck The Joker

    Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck
    Banned

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Country:
    That same thing happens to me too. It only seems to happen on my home computer, so I'm going to upgrade to MSIE 6 and see if that works, because I run 6 on my work computer.
     
  3. neocat

    OP neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!
    Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Country:
    I have IE 6... that's not the problem
     
  4. FlashAdv

    FlashAdv Lord of the Rings Online
    Member

    Joined:
    Jan 23, 2003
    Messages:
    606
    Country:
    Netherlands
    same here [​IMG] and i get a second error also and that 1 wont close till i reboot

    some Vs7jit error
     
  5. KiVan

    KiVan Hooray! Member n# 1!!!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Country:
    Italy
    very very strange!
    i am using those buttons here and on my college's computers and they work fine (on XP )

    i'll try to post this in invision power board forums,

    ABC
     
  6. GameKoder

    GameKoder GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    The problem is that u guyz might have Visual Studio - Visual Basic, C++, Java Pro, etc installed. Now that you computer supports the software to edit error it ask u everytime. So the problem is not with IE6, its u guyz havin either one or all of those programs installed. There is a way to block that from appearing, but i dont recall where it is, but there is an option, somewhere.
     
  7. phuzzz

    phuzzz Hooha!
    Former Staff

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    2,258
    Country:
    United States
    No, I don't think that's it either. I have Microsoft Visual J++ on my computer, and I have yet to have had this problem.

    Let's see....
    [​IMG]
    blah

    EDIT: Yep, no problems.
     
  8. GameKoder

    GameKoder GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Nov 1, 2002
    Messages:
    113
    Country:
    United States
    Actually that is the problem, i just check on my other computer, which has the entire Visual Studio installed, i get the same error. When i try on this comp - the other one - it works fine! Phuzzz you might not have ne problems because u dont have the two major programming languages - Visual Basic/C++. Well, thats what i think, if thats not the problem, I dont know what is....
     
  9. phuzzz

    phuzzz Hooha!
    Former Staff

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    2,258
    Country:
    United States
    Ahh, ok. I guess that could make sense. We'll see if neocat has those programs.

    Oh, hey! It IS neocat now, not coolcat. Finally got it changed, huh?
     
  10. KiVan

    KiVan Hooray! Member n# 1!!!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Country:
    Italy
    i think that there is somewhere an error in the reply php page,
    i'll control it and find a way to fix it [​IMG]

    don't worry just be patient [​IMG]
     
  11. Puck The Joker

    Puck The Joker Puck, The Arrogant Phuck
    Banned

    Joined:
    Nov 3, 2002
    Messages:
    3,855
    Country:
    I'm having no problem now that I upgraded to IE 6.
     
  12. JeX-

    JeX- Member
    Banned

    Joined:
    Nov 14, 2002
    Messages:
    1,182
    Country:
    Yea, This thing happened to me in school yesturday, I went to reply to a topic, and this error came up :S

    But its fine on my Home computer [​IMG]

    -T J
     
  13. X-Gamer

    X-Gamer GBATemp RPG Master
    Former Staff

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    2,646
    Country:
    Canada
    It's could be those alright. I never had any problem replying or editing my posts and I don't have those programs either. Perhaps TJ's school computer have those programs causing the same problem he mentioned.
     
  14. KiVan

    KiVan Hooray! Member n# 1!!!
    Former Staff

    Joined:
    Oct 23, 2002
    Messages:
    2,256
    Country:
    Italy
    the problem is not on those program they have installed , i am pretty sure about that, because if you rollover the mouse on the tag buttons you will notice an error in the lower left corner of the page "Done but with errors on page".
    This mean that somwehere there's a slight error, that does not affect the functionalities of the site but it's still there, and i want oto discover it anf fix [​IMG]
     
  15. X-Gamer

    X-Gamer GBATemp RPG Master
    Former Staff

    Joined:
    Feb 8, 2003
    Messages:
    2,646
    Country:
    Canada
    Hmm...I didn't notice it before. However, now that I think about it, when I press on one of those tag buttons, they don't work. This happens from time to time but not often, I just had to refresh the page for it to work.
     
  16. neocat

    OP neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!
    Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Country:
    I don't have any of the programs installed but i have this debugger that came with Office XP
    Whereas some other ppl might not have either visual basic or those other progs and they only see as kivan said:
    Yeah finally. Thanks kiv

    It's hard to type
     
  17. m@li

    [email protected] Maëlys addict :)
    Member

    Joined:
    Nov 13, 2002
    Messages:
    538
    Country:
    France
     
  18. neocat

    OP neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!
    Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Country:
    actually it's just a program i dunno how to use it
     
  19. Dranzer

    Dranzer Rom-Source Admin/Rep
    Member

    Joined:
    Nov 15, 2002
    Messages:
    736
    Country:
    United States
    Its probably a XP glitch, I would just enter them manually, thats what I do since half the time the buttons seem to not want to work at.
     
  20. neocat

    OP neocat The GbaTemp 1337 Cat of D00M!!
    Member

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    2,683
    Country:
    Well i have to enter them always manually because i know what each button do and type it but some ppl might not know what to type.


    PS: most used ones are (remove the spaces)
    OPEN TAG CLOSE TAG
    bold [ b ] [ /b ]
    italic [ i ] [ /i ]
    underlined [ u ] [ /u ]
    URL [ URL=http://www.whatever.com ] [ /URL ]
    size [ size=14 ] [ /size ]
    color [ color=red ] [ /color ]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Strange,