Strange problem with Super Mario Galaxy

Discussion in 'Wii - Hacking' started by erolz, May 17, 2009.

  1. erolz
    OP

    erolz GBAtemp Fan

    Member
    2
    Jul 22, 2008
    Belgium
    Hi,

    i have played many iso's from usb like Mario Kart, Zelda, Trauma center and Mario Galaxy for over 1hour with no problems at all.
    Got a Seagate FreeAgent Go 320 with spindown/power settings set to "never" with the included Seagate software.

    This morning i played Rune Factory for about 30min and after that i started the PAL Super Mario Galaxy form the usb hd.
    I was playing the level with the pinguins underwater, searching for the broken star pieces, when suddenlty the game music hang and the only thing i could do was turn off
    my Wii :-(
    i use cfg v29c with ciosrev9 installed and never had this problem before...
    can someone help me please?
    thanx!
     
  2. wiistarter

    wiistarter GBAtemp Fan

    Member
    2
    Apr 11, 2009
    How long did you leave it.. I have had random lockups that fix themeselves after a few minutes of waiting.
     
  3. Alexrose

    Alexrose Untitled

    Member
    3
    Jan 20, 2009
    England
    It crashed. It happens. Continue with your life.
     
  4. TroyTheZombie

    TroyTheZombie GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    2
    Mar 3, 2009
    Canada
    Calgary, Canada
    I thought you needed Rev 10 for usbloader 1.5?
     
  5. TeenTin

    TeenTin GBAtemp Maniac

    Member
    3
    Jun 20, 2007
    Hong Kong
    That is a typical problem of Seagate FreeAgent Go. I changed another drive, the problem is gone.
     
  6. User423

    User423 GBAtemp Fan

    Member
    1
    Dec 8, 2008
    I think it crashed only. I had something like that once(!) with SSBB. One freeze in 20Hours played overall.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice