Strange problem with saves

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Gagarin, Jan 26, 2010.

  1. Gagarin
    OP

    Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Member
    938
    20
    Oct 11, 2007
    United States
    USA
    Recently I noticed that first of my save blocks has no name and icon, and whenever I want to exit save screen my wii freezes. Any idea how to fix it?
    I have 4.0U Wii with modchip cios 38 rev 17 and Truchabug.
     
  2. Slimmmmmm

    Slimmmmmm GBAtemp MoNkEeE

    Member
    1,687
    28
    Nov 1, 2007
    the land of lol
    There was another thread with someone with this same problem, you'd be best to see the outcome of that thread before you do anything.

    iirc the only way to fix this problem was to format, unless someone had another solution, so search for that other thread.
     
  3. Det1re

    Det1re det1re.de

    Member
    1,272
    1
    Oct 28, 2008
    Gambia, The
    Germany
    It's not bannerbomb (v2), is it?
     
  4. Gagarin
    OP

    Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Member
    938
    20
    Oct 11, 2007
    United States
    USA
    I can't find that thread. Also I'm not sure if it's bannerbomb.
     
  5. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    9,989
    -1
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    Look on your SD card and see if there's a SD:/private/wii/atkn/ folder on it
     
  6. Gagarin
    OP

    Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Member
    938
    20
    Oct 11, 2007
    United States
    USA
    No there is no such folder. Also, I can't see saves on SD card (2GB and 8GB) couse system freezes as well. Should I format it?
    Where to start?