strange mario kart problem with usbloader gx

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by madeirabhoy, Jun 19, 2009.

Jun 19, 2009
  1. madeirabhoy
    OP

    Member madeirabhoy GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    336
    Country:
    im using the latest build of usb loader gx and rev 13


    other games work fine, including old and new ones


    mario kart always worked fine from backup disc, and i ripped it from backup disc to put it on usb drive.

    it loads fine, i can choose type of race, character, car, cc,and racetracks, then it goes blank. my wiimote is still lit up and reset on the box resets it so its not like a normal black screen crash, but it is just black....

    tried changing from 249 to 222, enabling 002 fix, disabling change dol or whatever it is, but whatever settings i choose, it doesnt play.
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    Was it installed via WBFS Manager or via the install button on the GUI? I have put a few hours into Mario Kart installed via GUI from retail disc without issue. i use the following settings:
    cIOS 13a 249
    002 fix Off
    All other game settings default

    It's possible it is a backup issue. Try installing it from a retail disc if possible and report back.
     
  3. madeirabhoy
    OP

    Member madeirabhoy GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 29, 2008
    Messages:
    336
    Country:
    cheers old8oy, i deleted and reinstalled and it works fine. weird....
     

Share This Page