Start patch/ priiloader?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by mayonaze, Jun 30, 2010.

Jun 30, 2010

Start patch/ priiloader? by mayonaze at 3:19 AM (1,731 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    This has been very frustrating! So I had start patch loaded with block disc updates, block online updates, and move disc channel working fine the other day. Now I have recently removed those patches Uninstall via b button. Because I recently learned about priiloader same blocks and it also has the option of loading via reset during boot, which is awsome cuz I have no brick protection since I can only bootmii as an IOS! So as said I removed those from start patch, and loaded priiloader via reset button during boot, and clicked on sytem menu hacks, and get this message " can't find hack.ini on fat device. Can't find hacks.ini on nand. (confused cuz they worked before on start patch!) So I downloaded hacks.ini and placed on sd and loaded priiloader again, and still got the same message! So I figure well I will use the priiloader option just to access HBC, SYSmenu, and start patch for those blocks, so i load start patch again and now when I click the patches I want I get this message Uhg! " The patch was not found in the dol. nothing to do? I tried several different ones and I get the same message! I'm at a loss people please help, i just want to protect my self from a brick, alot of games and time in the thing! Sorry for the novel and thanks for any and all help!
     
  2. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    priiloader has moved the system menu. Uninstall priiloader then use starpatch.
     
  3. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    Hmm ok can I install priiloader after to have a some what brick protection as stated? thanks P.s I bet its not as easy as deleting it from HBC huh How do I uninstall priiloader?
     
  4. Riley

    Member Riley GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    1,123
    Location:
    BC Canada
    Country:
    Canada
    I guess you could try that. To uninstall priiloader just run the installer and select uninstall.
     
  5. mayonaze
    OP

    Member mayonaze GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 19, 2010
    Messages:
    264
    Country:
    United States
    Alright finally I figured it out lol. I was forgetting to run with cios249 kept getting erros. Patches are on and prii loader is back online thanks allot again!
     

Share This Page