Starnge power problems after updating

Discussion in 'Xbox 360 - Hacking & Homebrew' started by Gagarin, Sep 28, 2012.

Sep 28, 2012
  1. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I recentlu updated my big block jasper jtag to 15574 (to be able to play RE6), however, since I updated, I noticed that when I turn my power off (by selecting turn off on menu) or by pressing Power once, my jtag just restart (the fan never turns off, and xbox restarts) unless I hold power button for 4-5 seconds.
    Any ideads what went wrong?
    Like i said, it's a 512mb Jasper, kinnect, 15574 + Avatars update.
     
  2. godreborn

    Member godreborn GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    691
    Country:
    United States
    do u have dashlaunch installed?
     
  3. ComeTurismO

    Member ComeTurismO CTO

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    2,909
    Location:
    4:54 PM
    Country:
    Canada
    Yup, as godre said. Make sure you have DashLaunch installed.
     
  4. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,885
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    Make a newly hacked NAND and flash that to the console.

    If the problem still occurs then build another one and install Dashlaunch manually.
    Also reinstall FSD (if you have that)
     
  5. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    I have older fsd, and I had dash lauch installed long time ago. I'll reinstall it.
     
  6. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,885
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    It might be a good idea to completely reinstall FSD all together.

    FSD 3.0 was released not long ago.
     
  7. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    How to install DashLaunch. I run DashLaunch 3.02 and I see bunch of menus, but do not know what to do.
     
  8. DinohScene

    Member DinohScene The Gift of Dino

    Joined:
    Oct 11, 2011
    Messages:
    12,885
    Location:
    В небо
    Country:
    Antarctica
    This should help you set up FSD 3 and Dashlaunch 3
     

Share This Page