starfox command on F2A 256m

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by chadders, Aug 29, 2006.

Aug 29, 2006

starfox command on F2A 256m by chadders at 4:46 PM (675 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. chadders
    OP

    Member chadders GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    153
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    Hi all, i know this is an old card but i've been waiting for a SCLite for weeks and i'd like to try this game out. My problem is i'm able to patch the game using loadme v1.0 but when i come to write the rom to the card it doesn't copy over. Im using the same program i've always used with not problems, this same thing happened with New super mario bros but one of the groups re-released the rom pre-patched to work with the older cards using loadme v2.0 which i can't find if its been released. If anyone can give any advise it would be much appreciated. Cheers in advance.
     
  2. IxthusTiger

    Member IxthusTiger Cruddy's Buddy

    Joined:
    Mar 1, 2003
    Messages:
    1,610
    Country:
    United States
    trim the rom first, F2A can't hold exactly 256
     
  3. chadders
    OP

    Member chadders GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2005
    Messages:
    153
    Location:
    Manchester
    Country:
    United Kingdom
    tried this and still the same any more ideas
     

Share This Page