Starcraft

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Defiance, Apr 13, 2008.

Apr 13, 2008

Starcraft by Defiance at 5:38 PM (7,928 Views / 0 Likes) 60 replies

  1. Defiance
    OP

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    Who here still plays Starcraft? That game is so amazing, I've had it since 2002! X-tra Editor FTW! [​IMG]
     


  2. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,615
    Country:
    Sweden
    I haven't played it for a while, but I may play it later this summer against some of my friends [​IMG]
     
  3. moozxy

    Member moozxy hamboning

    Joined:
    Jul 22, 2007
    Messages:
    1,466
    Country:
    United Kingdom
    I did until a few weeks ago to start preparing for my exams.
     
  4. CockroachMan

    Member CockroachMan Scribbling around GBATemp's kitchen.

    Joined:
    Jan 14, 2006
    Messages:
    3,889
    Location:
    Brazil
    Country:
    Brazil
    I think I don't play it since 2002 [​IMG]

    Used to play it a lot before that, best RTS game of all time IMO! Can't wait for Starcraft 2!
     
  5. slayerspud

    Member slayerspud GBAtemp Fan

    Joined:
    May 20, 2006
    Messages:
    387
    Country:
    United Kingdom
    Nah man WC3 is so much better. DotA ftw.
     
  6. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    I used to play it a lot, but I would only play the UMS maps and those would constantly get "rigged" or edited. I don't play it much anymore after playing so many Cat and Mice and protect the president games. Then there would be people that would back stab you and crash hackers. I kind of got sick of it so I'm just waiting for Starcraft 2 and hope it is better.
     
  7. SavageWaffle

    Member SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Still playing on battle.net and waiting 4 SC2
     
  8. TheWingless

    Member TheWingless Wafuu~

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States
    I personally use SCMDraft, but its trigger editor is terrible so I end up using X-tra Editor. I never completed a map though. I got too discouraged to ever finish any because of all of the fakes. All I ever did was play UMS because I was bad at melee.
     
  9. Defiance
    OP

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    I liked Cat N' Mouse games as long as they were not ridged. My favorite UMS game would be one called Starship Troopers!
     
  10. Defiance
    OP

    Member Defiance oh my god.. it's full of trading cards...

    Joined:
    Oct 7, 2007
    Messages:
    1,504
    Location:
    Terminus
    Country:
    United States
    I hope they're going to release a demo to download soon of SC2...

    200th Post!
     
  11. SavageWaffle

    Member SavageWaffle GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 13, 2008
    Messages:
    1,123
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    Protons FTW
    And any starcraft fan should watch this:
    http://youtube.com/watch?v=rx4sOAt2EPM
    Imitation/Joke of starcraft "commands" when you move a guy. Even if its korean, you can still understand it.
     
  12. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    sry mate. they said sc2 demo/beta will be closed source (not for public) [​IMG] bastards
     
  13. notnarb

    Member notnarb Not narbing it up

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    1,086
    Country:
    closed source would mean they dont share the source code, which is extremely common among commercial games. I'm assuming you mean closed beta, in which case, assuming they handle the SC2 beta the same as the BC beta (which I participated in), if you have an active, registered battle.net account you are eligible to win a spot in the beta
     
  14. GouK

    Member GouK GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    482
    Country:
    Philippines
    I'd still be playing this game everyday like I did in when it came out till about 2002 but I can't stand how you can't change the resolution. As the graphics look horibble on my native 1920x1200 monitor. I wish you could change the Point of view (how much you see on the screen) like it does when you use the map editor in higher resolutions.
     
  15. Westside

    Member Westside Sogdiana

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    2,905
    Location:
    Guantanamo bay
    Country:
    Uzbekistan
    SC2 needs to come out desperately... Our current computer and monitors just won't run the old thing too good anymore...
     
  16. Fusion

    Member Fusion On/Off GBA-Temp'er

    Joined:
    Nov 7, 2002
    Messages:
    1,322
    Country:
    Use 3DAnalyze on Starcraft & you can go upto 1600x1200.

    all you got to do with 3DAnalyze, look for starcraft.exe & Storm.dll as the dll file, set up your gfx card nVidia/ati refresh rates as 85Hz on all resolutions except 1600x1200 which i set as 100hz, and then force 100hz in 3DAnalyza & save the batch file, then run 3DAnaylze & it'll work.

    Sprites are a little bug'ed although, & HUD/GUI is very small, be warned as you prob. can see the whole map on a single screen [​IMG]

    or Method 2, you can use a special app that makes Broodwar run in a window to make it look less blurry for some people, not sure if it works on the original though.
     
  17. OSW

    Former Staff OSW Wii King

    Joined:
    Oct 30, 2006
    Messages:
    4,796
    Country:
    Australia
    guys, my monitor is 1280x1024 but when i play starcraft these days the left and right edges of the game are cropped out of view.

    anyone know a solution?
    or do i gotta change my resolution temporarily (while playing) or something? (i haven't really bothered playing around with this)
     
  18. deathfisaro

    Member deathfisaro Narcistic Deathfisaro Fan

    Joined:
    Mar 16, 2007
    Messages:
    2,053
    Location:
    Vancouver, BC
    Country:
    Canada
    Protoss?
    (Actually it's been too long since I stopped playing, so I can't spell the races correctly)
    I think the last one was actually weak in terms of impression, but whatever made the audiences happy.
     
  19. BakuFunn

    Member BakuFunn Flameproof.

    Joined:
    Apr 6, 2007
    Messages:
    1,174
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    I love StarCraft, heck, i had just finished a meele a few minutes ago
    damn, it is so cool, although it looks fine on my mac
    zerg rush them [​IMG]
    (just click command-m on macs to make it a window)
    its still fun
    i hope my friend will play with me today [​IMG]
    he didnt yesterday

    :'(
     
  20. SkankyYankee

    Member SkankyYankee GBAtemp Advanced Skank

    Joined:
    Mar 16, 2008
    Messages:
    507
    Location:
    In front of the PC
    Country:
    United States
    You require more vespene gas! [​IMG]
     

Share This Page