star wars clone Wars - Jedi Alliance ds Black screens

Discussion in 'EDGE' started by Pokemon.Master, Nov 23, 2008.

  1. Pokemon.Master
    OP

    Newcomer Pokemon.Master Member

    Joined:
    Sep 27, 2008
    Messages:
    30
    Country:
    Philippines
    How i go edge ver. 1.41
     
  2. knoxvillz

    Member knoxvillz GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 19, 2008
    Messages:
    206
    Country:
    United Kingdom
    you need to wait for a new firmware for the edge to fix the game, that's the only way to play it.
     
  3. kitts

    Newcomer kitts Member

    Joined:
    Feb 1, 2008
    Messages:
    18
    Location:
    Cornwall, UK
    Country:
    United Kingdom
    Pity the 1.42 update didn't address this game fix [​IMG] or it doesn't on mine. anyone have a fix for it yet?
     
  4. skarthebloodchild

    Member skarthebloodchild Keep It Old School

    Joined:
    Jan 13, 2004
    Messages:
    2,215
    Location:
    Greece
    Country:
    Greece
    still unplayable
     
  5. Imparasite

    Member Imparasite GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 6, 2008
    Messages:
    184
    Location:
    Norway
    Country:
    Norway
    hopefully next update the game will fixed
     

Share This Page