SSBB ntsc-U DVD5 version problem...

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by svaver, Mar 16, 2008.

Mar 16, 2008
  1. svaver
    OP

    Newcomer svaver Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Netherlands
    heey,

    I burned the game with imageburn at 4x on verbatim dvd-r like all my other games...

    when i put it in the wii(3.2E, 1.9g wiikey), it recognices the disc, the logo comes up in the upper left channel where it should be, but when i start it, the game starts Flashing or something.... I can barely see what should be on the screen, but i saw the "do you want to create a new account" and i pushed yes, and i saw a loading screen, and i saw an error >.>

    But even if there wasnt an error i couldnt play cuz the screen was a mess :/

    i tried the game at 50 and 60Hz, got the same result on both...


    The game didnt update anything, maybe becuz i had the Japanese SSBB before with the duplicated channels...


    So.... can anyone help me?

    thanks..
     
  2. rhyguy

    Member rhyguy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jul 21, 2007
    Messages:
    1,377
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    tryy doing the dvd5 guide first, then the ssbb pal guide

    worked for me
     
  3. svaver
    OP

    Newcomer svaver Member

    Joined:
    Feb 3, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Netherlands
    got rid of the flashing by puttin the deflicking off [​IMG]

    and i got rid of that error by burning an other 1 [​IMG]
     

Share This Page