SSBB Hermes 222 Rev3 or Rev4

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Jaz808, Oct 24, 2009.

Oct 24, 2009

SSBB Hermes 222 Rev3 or Rev4 by Jaz808 at 12:28 PM (1,948 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Jaz808
    OP

    Member Jaz808 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    337
    Location:
    Melb Aus
    Country:
    Australia
    I have Rev14 249 and dont want to downgrade to 13, i have read heaps of post about 222/223 and getting SSBB to work
    I have tried heaps of different combo's, this seems to be the most popular rev3 222, rev4 223, but what ios 36 or 249 ?
    i use 249 and still i get the freeze

    Which is the best Rev of Hermes and is it installed as 249 ?
     
  2. boof222

    Member boof222 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    435
    Location:
    NSW
    Country:
    Australia
    use the v4 installer and install 222 as 38merge37 and 223 36merge37 for the best results
     
  3. 0M39A

    Member 0M39A GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    374
    Country:
    Australia
    hermes cios installs as 222 and/or 223 depending on how you configure it.

    rev3 works with a base ios36, rev14 works with a base ios38

    it has nothing at all to do with waninkoko's cios (which installs to ios249 and 250).

    i use rev3, using just ios36 for 222, and ios36 merged with 37 for 223. rev4 wont work on my system (cant find my harddrive).

    [edit]

    what boof222 is suggesting wont work unless you use 2 different installers, as rev4 doesnt use ios36 at all.
     
  4. boof222

    Member boof222 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 26, 2009
    Messages:
    435
    Location:
    NSW
    Country:
    Australia
    well it has all those options 4 me and it all works fine
     
  5. propered

    Member propered GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 16, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United Kingdom
    Yeah I concur
    Hermes v4
    install 38/37 @ 222
    install 38/60 @202*

    Hermes v3
    install 37/36 @ 223**

    Works fine for me, good luck !

    Props

    *you might as well ...as mplayer/homebrew USB2 it is recomended
    **Though if you don't use instruments ie RockBand you may just stick to the v4 installer
     
  6. 0M39A

    Member 0M39A GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    374
    Country:
    Australia
    iirc

    rev3
    36
    37 merged 36
    38 merged 36
    60 merged 36

    rev4
    38
    38 merged 37
    38 merged 60

    @ propered

    i ignored 202, as i assumed it wasnt within the scope of this thread.

    [edit]

    just went and checked, they are correct.
     
  7. Jaz808
    OP

    Member Jaz808 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    337
    Location:
    Melb Aus
    Country:
    Australia
    I am just trying to get SSBB to work, its been on my Hdd from day one, it worked fine before Rev14 249, do i need to re-rip to the Hdd,
    I have tried different Usb loaders and different settings and it still freezes
     
  8. markehmus

    Member markehmus GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 26, 2008
    Messages:
    894
    Location:
    in the GAME
    Country:
    Canada
    002 on
    and
    block cios reload on.

    works for emisary missions and single player stuff
     

Share This Page