spyro game not working

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by pizzaman2893, Jun 6, 2007.

Jun 6, 2007

spyro game not working by pizzaman2893 at 7:12 PM (585 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. pizzaman2893
    OP

    Member pizzaman2893 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    253
    Country:
    United States
    Ok for some reason spyro or metroid prime hunters or any game 512mb wont work all i get is a black screen
    any idea why
     
  2. GBA_Temper

    Member GBA_Temper *KING OF GBATEMP*

    Joined:
    Nov 15, 2006
    Messages:
    810
    Location:
    Atlanta,Ga. United States
    Country:
    United States
    Well to me this sounds like a bad dump or something else...Well when you say black-screens that makes me think the game is already loaded but nothing shows..Well can you try to a different dump but same game...
     
  3. dice

    Former Staff dice pansy-ass ex-staff member

    Joined:
    Oct 26, 2002
    Messages:
    9,542
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    you're more likely to get views if you use a good game in the title (like metriod) [​IMG]
     
  4. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    I always had problems with Spyro on M3 not sure if it was fixed or not as I heard nothing but bad things about the game from everyone so never tried it again.
     
  5. pizzaman2893
    OP

    Member pizzaman2893 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 15, 2007
    Messages:
    253
    Country:
    United States
    I tried it but it didnt work.
     

Share This Page