Sorry, this video is not available on this device

Discussion in 'Wii U - Games & Content' started by joepassive, Oct 3, 2013.

  1. joepassive
    OP

    joepassive GBAtemp Regular

    Member
    252
    42
    Aug 31, 2012
    Iceland
    Since the new update, 99% of youtube videos i'm trying to watch is giving this error.
    The solution is to change browser agent but it has to be done EVERY time.
    Anyone else got this? european Wii U here.
     
  2. julialy

    julialy Homebrewer

    Member
    1,665
    577
    Nov 26, 2012
    United States
    United States
    I think youtube is blocking the Wii U...
     
  3. matt1tude

    matt1tude GBAtemp Regular

    Member
    135
    39
    May 16, 2012
    Crewe, UK
    UK Wii U, having the same problem.
     
  4. Warlord698

    Warlord698 GBAtemp Regular

    Member
    211
    16
    Oct 9, 2007
    United States
    but there is an APP for it...why would they make an app, and then block it?



    Edit: wait a minute.....do the euro Wii U's not have a youtube app?
     
  5. Quietlyawesome94

    Quietlyawesome94 GBAtemp Maniac

    Member
    1,146
    557
    Dec 4, 2010
    United States
    The Internet
    Change user agent to Internet Explorer. VoilĂ , working YouTube. :D iPad and Safari also work to varying degrees.

    Oops, skipped over the part about user agent. Changing it doesn't bother me all that much. Only takes a moment.
     
  6. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer

    Member
    22,067
    10,382
    Apr 29, 2011
    United States
    Dr. Wahwee's castle

    Does it have to be changed every time? Where do you change the settings?

    I mean, why would Google prevent it if there's a specific app created for the Wii U?
     
  7. Quietlyawesome94

    Quietlyawesome94 GBAtemp Maniac

    Member
    1,146
    557
    Dec 4, 2010
    United States
    The Internet
    You touch the little icon on the top left and then Settings. Scroll down and there is a User Agent option. Gotta set it every time you reset the browser.
     
  8. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer

    Member
    22,067
    10,382
    Apr 29, 2011
    United States
    Dr. Wahwee's castle

    That's really stupid that this has to be done now. I hope there's an update that fixes it. Not sure if we have to blame Nintendo or the web developers...
     
  9. RedCoreZero

    RedCoreZero Creativity is Power

    Banned
    526
    167
    Nov 12, 2012
    United States
    Lived in Florida
    Hey at least we have a user agent settings
     
  10. the_randomizer

    the_randomizer The Temp's official fox whisperer

    Member
    22,067
    10,382
    Apr 29, 2011
    United States
    Dr. Wahwee's castle

    I know, but still....:unsure:
     
  11. RedCoreZero

    RedCoreZero Creativity is Power

    Banned
    526
    167
    Nov 12, 2012
    United States
    Lived in Florida
    it should be fixed in an update
     
  12. air2004

    air2004 Air

    Member
    1,620
    449
    Oct 24, 2008
    United States
    Anytown
    I had this issue awhile back , before the update never learned how to fix it lol so I gave up.
     
  13. Quietlyawesome94

    Quietlyawesome94 GBAtemp Maniac

    Member
    1,146
    557
    Dec 4, 2010
    United States
    The Internet
    I'm a big fan of the user agent setting. There's a certain movie site that only has mp4 streams on its mobile site. This was inaccessible before the update, but now works fine with the iPhone user agent. :D
     
    driverdis and the_randomizer like this.
  14. SickPuppy

    SickPuppy New Member

    Member
    1,789
    451
    Jul 29, 2009
    United States
    You can always use WiiMC in Wii mode, that streams youtube videos, right? And, to top it off, the new update allows you to stream that stuff to the gamepad.

    problem solved :grog:
     
  15. wolf-snake

    wolf-snake GBAtemp Advanced Fan

    Member
    956
    569
    Feb 5, 2009
    Mexico
    not everyone has a hacked vWii some of us still have our old wiis for homebrew, backups, emulators and stuff.
    and i have another fix that can be less tedious than the user agent change. in the url of the youtube video replace this watch?v= with embed/ and the video should load like normal. granted you have to do it on every video that you watch but it's something
     
    the_randomizer likes this.
  16. pwsincd

    pwsincd Garage Flower

    Member
    3,337
    1,732
    Dec 4, 2011
    Manchester UK
    same issue here , havent tried user agent , but im also having the same issue with another streaming site i wont mention . seems video related some how.