Sorry but I have to ask

Discussion in 'GBA - Flashing Hardware and Software' started by Ghaleon1982, Nov 9, 2007.

Nov 9, 2007

Sorry but I have to ask by Ghaleon1982 at 8:03 PM (710 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Ghaleon1982
    OP

    Member Ghaleon1982 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    Well first off let me again say I'm sorry for asking this question like so many others have done before me. But Ive been over sea's and been left out of the game for a few months now so I don't know whats hot any more. I'm looking for a new slot 1 and I was wondering if they finally got a code breaker or something of that sort to work now. If not, still whats a good slot 1. I picked up a king. 1GM micro SD card made in Japan before I got left and got no problem picking up a 2GB one as well. So tell me the pros and cons of some of the new slot 1 on the market! Just need it to know fast because I need it within 2 weeks or I'm SoL going back over to Iraq for another 4 months lol
     
  2. Prime

    Member Prime GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 7, 2007
    Messages:
    3,664
    Location:
    Under your bed
    Country:
    United Kingdom
    Why is this in "GBA - Flashing Hardware and Software"?
     
  3. EarthBound

    Member EarthBound a/s/l?

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    825
    Location:
    Fort Worth,Texas
    Country:
    United States
  4. Sinkhead

    Former Staff Sinkhead yay p1ngpong.

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    3,692
    Location:
    Across the pond
    Country:
    United Kingdom
    CycloDS Evolution has a built-in cheat engine with a program you can use to update the cheat codes directly from Action Replay (CodeJunkies). It also has a really nice skinning feature and is generally regarded as the best 'luxury' cart. If you want something cheaper without the 'deluxe' features, get an R4. The compatibility is almost 100% and it still has a cheat code engine.
    If you don't know already (not sure how out-of-date you are [​IMG]) none of the slot-1 carts I have mentioned here need ROMs to be patched, you just drag and drop the NDS file straight onto your MicroSD. It's easy [​IMG]

    - Sam
     
  5. Ghaleon1982
    OP

    Member Ghaleon1982 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2006
    Messages:
    117
    Country:
    United States
    thanks sinkhead, and ya I'm still rocking with the G64Gb lol and that loading program is annoying.


    EarthBound: I'll into that, thanks


    metroid_phobia: Ever heard of a mistake? You always like this?

    Can a mod please move this to the correct section?
     

Share This Page