Sorry about this,Gamma use to load games but now it doesn't

Discussion in 'Wii - Hacking' started by dejaskater, Jun 8, 2009.

  1. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Alright, First I apologize for making another topic like this, but I've been a lurker for like ever, and am no noob, but i've hit a few road blocks that I can't really explain or seem to fix.

    Alright My wii is a launch wii, and ive been using gamma loader, and twilight hack since it was released, everything worked fine, but yesterday no matter what backup i put in, nothing works, if i use the gamma channel i get a black screen, and if i use gamma in homebrew channel, the game never loads and says error 324, the thing is ive used the games before and they worked find, no scratches or anything, they just stopped working, same goes for the gamecube backup, those no longer work either. Ive uninstalled/reinstalled the cios several times, tried everything i could think of, even upgraded and then redowngraded back to 3.2, and re-did everything all over again, and im pretty sure its not the discs, Ive had no problems with them before,and dont see any reason for my wii to just decide to stop reading them out of no where.
    So if you have any suggestions, Im all for it. Thanks, oh and i do the cios through network installation.
     
  2. robman62

    Member robman62 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    try using gamma with all gamecube stuff unplugged
     
  3. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Gamecube doesn't affect gamma in any way, and as I said, Ive had no problems before, so i doubt having a gamecube controller would affect it working completely out of no where...lol, thanks for the start though? If it had something to do with gamecube controllers plugged in, it would affect my retail games as well, which it doesn't.
     
  4. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    If it makes any difference, gamma loads retail games
     
  5. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
  6. Lubbo

    Member Lubbo GBAtemp Traceur

    Joined:
    Oct 16, 2008
    Messages:
    895
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    reinstall cIOS which ever one you had and mios for gamecube
     
  7. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    Yea...I definitely said Ive done that in my first post, but thanks? but i'll say it again, Ive already uninstalled the cios and reinstalled it 2-3 times, same with mios.
     
  8. nabster92

    Member nabster92 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,631
    Country:
    United States
    Does the error say error 324 (no cios)?
    I think this error is generally due to cIOS not actually installed properly.

    Did you do anything with your Wii before it stopped working?
    Is it possible you upgraded something at some point then tried to uninstall/reinstall a cIOS but the installation didn't actually complete successfully? You shouldn't have to uninstall your cIOS before installing it again in the first place.

    What did you do to upgrade and downgrade again?
    Did you use an official update and not run IOS downgrader or something afterwards?

    What gamma loader are you using?
    Neogamma should be the most recent disc based loader I believe.

    Do retail games work through your normal disc channel or the gamma loader anymore (is your drive dead)?
    Could always be a hardware problem and not something wrong with your IOS.
     
  9. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
     
  10. dejaskater
    OP

    Newcomer dejaskater Member

    Joined:
    Nov 8, 2008
    Messages:
    46
    Country:
    United States
    btw those questions are rather pointless....seeing as they pertain to things that i did, AFTER it stopped working...
     
  11. robman62

    Member robman62 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    275
    Country:
    United States
    the REASON i told you to take out gc stuff is because my gamma(as well as many others) stopped working when there was a gc memory card in slot 2.....Neo gamma fixes this but otherwise take the gc shit out.
     

Share This Page