Hacking Sonic And Sega All Stars Racing FIXED!!!!!!&#3

basher11

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
4,385
Trophies
0
XP
511
Country
United States

Mr.Mysterio

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 12, 2008
Messages
544
Trophies
0
Age
27
Location
Unknown
XP
187
Country
Qatar
I currently cannot download it so I wont be able to test it.
What are the files in it? infolib, savlib or extinfo?
Also, source? Did you make it or did you get it from somewhere?
 

basher11

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
4,385
Trophies
0
XP
511
Country
United States
Mr.Mysterio said:
I currently cannot download it so I wont be able to test it.
What are the files in it? infolib, savlib or extinfo?
Also, source? Did you make it or did you get it from somewhere?

1. infolib and extinfo.
2. got it somewhere. sorry.
 

basher11

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
4,385
Trophies
0
XP
511
Country
United States
Depravo said:
B-Blue said:
But this will break WarioWare D.I.Y. fix, right?
Possibly but I can add both fixes to one infolib/extinfo.

i did that too.
biggrin.gif


now we're all happy.

it works!
 

basher11

Well-Known Member
Member
Joined
Jun 29, 2009
Messages
4,385
Trophies
0
XP
511
Country
United States
Jakob95 said:
So if you replace this . infolib and extinfo then the one from warioware will be replaced and WarioWare won't work right?

just edit them with the program. as in add them back in.

fine, ill post mine up.
 

ruralott

New Member
Newbie
Joined
Mar 29, 2010
Messages
3
Trophies
0
XP
3
Country
United States
Thank you very much, will try it tonight.

Please forgive my noob-ness, but at first glance, your savlib is smaller than Arkanell's savlib (the one in his D.I.Y thread OP), is that normal?

Edit: Ah, this fix does not touch savlib, it seems I can use your extinfo and infolib (in the combined version) and Arkanell's savelib.
 

bennyroger

Well-Known Member
Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
120
Trophies
0
XP
135
Country
Norway
Thank you for this update
smile.gif

Even if I use Acekard and M3Zero its great to see progress to the DSTT/R4Ys

Edit:Tested on my sons DSTT Sonic and Sega U version works E version does not. WarioWare works! Great!
 

drwhojan

Well-Known Member
Member
Joined
Jul 14, 2009
Messages
4,196
Trophies
0
Age
43
Location
Where I Am!
XP
1,670
Country
United Kingdom
Thanks very much basher11!, will give it a try in a bit

I would like to know how bypasses load errorcode -4 done ?

I know how to get speed - boot and load infomation with roms that run , but it's just the ones with errorcode=-4 , I know the world of zoo (E) was near one of the first to have this problem and they fixed it some how

I i can get the game to boot , the LIB folder of my ysmenu will create a UORE_B95D9EDF.LIB , LIB file are over GameID lib files, with the correct speed boot infomation for infolib.dat

Well dome give it a try !
 

NekuSakuraba

Member
Newcomer
Joined
Mar 20, 2010
Messages
9
Trophies
0
XP
1
Country
United States
Irony strikes again!
I buy a Cyclo and on THE SAME DAY i find the fix for Wario ware and Sonic are fixed... FML? xD

anyway.. Thanks I can play these while i wait
wink.gif
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
    Scott_pilgrim @ Scott_pilgrim: "i do indeed play osu" although lately ive been taking a bit of a break to play etterna