Somethings wrong with Zelda twilight Princess.

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Tedd95, Feb 27, 2011.

  1. Tedd95
    OP

    Tedd95 Member

    Newcomer
    1
    Feb 25, 2011
    United States
    So i was playing it on wiiflow i had got the game from my friends hard drive(It was his game) and the beginning of the game works but later on as i played my screen turned black and it was like glitchy looking and you could still see some of the game in the back ground but as i moved it went away and i could see the game clearly but when i went forward it appeared again,whats wrong with the game?
     
  2. Lacius

    Lacius GBAtemp Guru

    Member
    13
    May 11, 2008
    United States
    You either have a bad dump or a bad cIOS installation. Try installing 249dx56 and 250dx57 and see if that fixes your problem. If it doesn't fix your problem, try re-dumping or re-downloading the game.
     
  3. dexter222

    dexter222 GBAtemp Fan

    Member
    2
    Apr 19, 2009
    United States
    Land of Fruits and Nuts
    Go buy the game? [​IMG]
     
  4. Heichart

    Heichart Member

    Newcomer
    2
    Apr 18, 2010
    Brazil
    Burajiru
    I had a similar problem, and solved turning on "Patch country strings" and "Vidpatch", using Wiiflow.
     
Loading...
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice