Some ISO's on WBFS partition became not working

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Steven3009, Apr 27, 2009.

  1. Steven3009
    OP

    Newcomer Steven3009 Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
  2. Elfish

    Member Elfish GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 20, 2004
    Messages:
    447
    Country:
    Germany
    did u delete any games?
     
  3. Steven3009
    OP

    Newcomer Steven3009 Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Yes. i ve deleted some another games
     
  4. Tichinde925

    Member Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Joined:
    Jul 14, 2008
    Messages:
    1,096
    Location:
    Warwick, Rhode Island
    Country:
    United States
    Format the entire partition and start over with IOS 249 r9 USB Loader v 1.5
     
  5. Steven3009
    OP

    Newcomer Steven3009 Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    If I deleting games I need to format partition after each deleting?
     
  6. calimero100582

    Newcomer calimero100582 Member

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    31
    Country:
    Canada
    previous version corrupt data on delete, new version correct this bug
     
  7. AllWiidUp

    Newcomer AllWiidUp Advanced Member

    Joined:
    Dec 17, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    Canada
    if it was an older version of the loader or gui. look at the version numbers. You only have to update and delete the games and re-add the corrupted, if you don't mind losing a little space.
     
  8. Steven3009
    OP

    Newcomer Steven3009 Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Thanks a lot. Fixed the problem.
     

Share This Page