Some games dont work on my acekard 2! Please help!

Discussion in 'Acekard' started by XxRockstarxX, May 27, 2011.

  1. XxRockstarxX
    OP

    Newcomer XxRockstarxX Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Hello
    I have around 20 games on my Acekard 2 and all of them work great except 2: Rockband 3 and Lego Rockband! I click load and they say loading and then get the message "System Files is Missing!". So I reinstalled AKAIO.1.8.7 from the official site and now when I try to load RB3, it just freezes on the loading screen everytime. Any help?! Ill post a pic of what my sd card contents look like:

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    While I'd normally suggest the panasonic formatter, it doesn't appear to have an OSX version.

    I don't suppose you're familiar with WINEbottler?
     
  3. XxRockstarxX
    OP

    Newcomer XxRockstarxX Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I can use crossover or parallels if its a windows program. If you can help me get this working thatd be awesome! [​IMG]
     
  4. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  5. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    Try deleting your rockband 3 save. It shouldn't be 524k.
     
  6. XxRockstarxX
    OP

    Newcomer XxRockstarxX Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Still doesnt work ;(

    Any suggestions? Im pretty sure I am using the best firmware, but should I maybe install a different one? (if so which one)
    Thanks
     
  7. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    Do you have a clean dump of the games? Have you formatted your card with the Panasonic Formatter? Note: I believe that there is no Mac version.
     
  8. XxRockstarxX
    OP

    Newcomer XxRockstarxX Member

    Joined:
    Feb 12, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    All of my other games work fine except 2 of the rockbands (RB 3 and RB Lego) Also why would formatting the card with a different program make it work?(JW)
    Thanks
     
  9. Masked Ranger

    Member Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    Antarctica
    The difference is in the way the program formats the card vs how the OS formats the card.

    You didn't answer the question about if you have a clean dump or not.
     
  10. NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU

    Member NES SNES V.B. N64 G.C. Wii WiiU Now with extra redundancy!

    Joined:
    Feb 10, 2011
    Messages:
    859
    Location:
    The EoF
    Country:
    Australia
    Try redownloading the games, and try a non-patched version if they're patched. You could also try redownloading AKAIO 1.8.7 if you got the system files are missing.
     

Share This Page