Some Bugs

Discussion in 'Site Discussions & Suggestions' started by JacobReaper, Nov 28, 2007.

Nov 28, 2007

Some Bugs by JacobReaper at 3:20 PM (1,149 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States
    well, ive been seeing bugs threw out the site with me today [​IMG] here are pictures


    This picture shows that next to the GBATemp logo, it has these weird line, things.. and near the forums its all jagged and stuff

    [​IMG]



    This picture shows the jagged stuff also but next to the forums, the icons are all wrong

    [​IMG]


    Yeah, this is threw out the whole site.. even when I'm typing this [​IMG] but yeah, please tell me whats wrongs [​IMG]
     
  2. Ace Gunman

    Former Staff Ace Gunman ~••Lucky҉Shot••~

    Joined:
    Apr 17, 2003
    Messages:
    6,385
    Location:
    Wassamatta U
    Country:
    Canada
    I'm not seeing it happen on my end.
     
  3. Westside

    Member Westside Sogdiana

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    2,905
    Location:
    Guantanamo bay
    Country:
    Uzbekistan
    [​IMG] Which version of firefox are you using? Did you tweak the settings and what not?
     
  4. Fiddy101

    Fiddy101 Newbie

    He used one of the MANY FireFox Themes Here
    are a lot of them if you like the theme he is using here is the
    Link.
    If you already knew about all of this and you we're just joking click Here
     
  5. phuzzz

    Former Staff phuzzz Hooha!

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    2,258
    Location:
    Chapel Hill, NC
    Country:
    United States
    There's more to settings than what theme he's using.
     
  6. shaunj66

    Administrator shaunj66 Administrator

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    9,830
    Location:
    South England
    Country:
    United Kingdom
    Try performing a full refresh (CTRL+F5), your browser, local cache or ISP cache seems borked.. Nothing wrong with the site.
     
  7. Westside

    Member Westside Sogdiana

    Joined:
    Dec 18, 2004
    Messages:
    2,905
    Location:
    Guantanamo bay
    Country:
    Uzbekistan
    Do what shaun said, delete all your Cache and history and what not, then trying going to the site again.
     
  8. JacobReaper
    OP

    Member JacobReaper I Love You....

    Joined:
    Jun 5, 2007
    Messages:
    1,677
    Location:
    Spoomo
    Country:
    United States

    awesome, thanks shaun [​IMG] it worked [​IMG] thank you thank you thank you
     

Share This Page