1. SirNapkin1334

    SirNapkin1334 Renound Aritst
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    1,665
    Country:
    United States
    Do you have Priiloader installed?
     
  2. nable

    OP nable Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    United Kingdom
    Yes. All options are default on there e.g. use system menu ios.
     
  3. SirNapkin1334

    SirNapkin1334 Renound Aritst
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    1,665
    Country:
    United States
    Okay. Can you boot as far as the H&S screen?
     
  4. nable

    OP nable Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    United Kingdom
    No health and safety screen. As soon as I hit system menu, it's a black screen.
     
  5. SirNapkin1334

    SirNapkin1334 Renound Aritst
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    1,665
    Country:
    United States
    Wait, do you have Priiloader set up to skip H&S? If so, turn that off and check if the H&S works.
     
  6. nable

    OP nable Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    United Kingdom
    It is not set up to skip HandS.

    Btw, noticed that on bottom left, it say "IOS v80", but also that the system menu is "v514". Not sure where this number is coming from, I thought it I was on 16174.
     
  7. SirNapkin1334

    SirNapkin1334 Renound Aritst
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    1,665
    Country:
    United States
    Okay, then I actually don't know what to do. Sorry. Ask on the Nintendo Homebrew discord.
    I hope you can get it fixed. Good Luck.
     
  8. leerz

    leerz GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Jan 11, 2015
    Messages:
    615
    Country:
    if you're in manila, i'll gladly sell you a wii for 10usd
     
  9. The Real Jdbye

    The Real Jdbye Always Remember 30/07/08
    Member

    Joined:
    Mar 17, 2010
    Messages:
    20,634
    Country:
    Norway
    Does Priiloader load if you hold Reset while loading the system menu?
    You may try these troubleshooting steps (they might be a bit outdated but they still cover most types of bricks)
    [​IMG]
    You don't need a SaveMii dongle if you open up a GC controller so that all 4 D-Pad directions can be pressed simultaneously, plug it in port 4 and press all 4 directions while booting the console (I think the part that handles this is in the system menu so you may need to select that in BootMii then immediately hold the buttons)
    There are some unbricking steps here too, they may or may not be useful: https://sites.google.com/site/completesg/unbricking

    Since restoring a NAND backup didn't work I'm guessing the issue is hardware related. But as a last resort if all else fails you can try to generate a clean vanilla NAND with ohneschwanzenegger and restoring it.
     
    Last edited by The Real Jdbye, Jan 19, 2018
  10. SirNapkin1334

    SirNapkin1334 Renound Aritst
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    1,665
    Country:
    United States
    I think it's most likely a broken Bluetooth/WiFi module.
     
  11. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Mar 2, 2015
    Messages:
    5,401
    Country:
    United States
    I don't think you get any display with broken BT/Wifi.
     
    Litle_Bird likes this.
  12. mikey420

    mikey420 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Dec 11, 2015
    Messages:
    911
    Country:
    United States
    There are tools to rebuild your nand and unbrick a Wii as long as you have a valid dump of the Wii's nand as it is now. Let me look it up quick and I'll link it to you. If this doesn't fix the Wii then nothing will.
     
  13. nable

    OP nable Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 16, 2018
    Messages:
    14
    Country:
    United Kingdom
    I had ordered a bt module before this post, but you were closest anyhow, so kudos to you.

    Replaced bluetooth module today and the wii works fine now.

    Important information:
    You can't sync new wii remotes in the homebrew channel.
    You can't sync new wii remotes in priiloader.
    [edit] The wii is able to boot to hbc and whatever with a broken bluetooth module. Not sure where the idea that it can't came from.
    [edit] I had a problem with with usbloader gx not detecting hard drive at startup. Now it does....Not sure why the hell a broken bt module would matter, but yeah.

    I have tried to do this with the new bluetooth module and jack happens.

    Btw who do I talk to to get this thread marked as [SOLVED]?
     
    Last edited by nable, Jan 24, 2018
    SirNapkin1334 likes this.
  14. SirNapkin1334

    SirNapkin1334 Renound Aritst
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    1,665
    Country:
    United States
    Report your own post and ask for a title change. (Don't worry, nothing bad will happen).
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [SOLVED], homebrew, bricked