Softmod question/help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Mickus, Dec 26, 2011.

Dec 26, 2011

Softmod question/help by Mickus at 9:41 AM (408 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Mickus
    OP

    Newcomer Mickus Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    I have an Aust Wii on 4.3.e.

    I installed bootmii2 and reinstalled the trucha bug. I put
    waninkoko's cIOS (249 and 250) on and was able to run homebrew and neogamma backup. ​
    When I went to play (purchased on disk) Skylands, the menu still had the update icon. Any suggestions?
    I was under the impression that as I was on 4.3e there was no more updates. Do the cIOS cause this problem and I need to use Nus to ge a different version?
     
  2. PsyBlade

    Member PsyBlade Snake Charmer

    Joined:
    Jul 30, 2009
    Messages:
    2,204
    Location:
    Sol III
    Country:
    Germany
    use priiloader to block updates or play via backup loader
     
  3. Mickus
    OP

    Newcomer Mickus Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    Does Priiloader let the game run from the channel list? Or would I still go into backup loader. I have Neogamma on it now, is that regarded as good or is there one you recommend.

    My old original disk games run from the channel list at the moment and I dont need to use a backup loader, only skyland gives problems, is that the 4.3.e firmware causing it
     
  4. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,519
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Yep, it would simply block this update and let you play the game.
     
  5. Mickus
    OP

    Newcomer Mickus Newbie

    Joined:
    Dec 26, 2011
    Messages:
    3
    Country:
    Australia
    I got Priiloader installed.

    The disk still shows "update needed" so I think there is a setting to block updates?

    The Priiloader menu wont let me go into menu hacks as it says it cannot locate hacks_hash.ini file on NAND. is that the hacks ini I copied to root at the start of loading Priiloader onto Wii?

    I was hoping that the game icon on channel would not show "update" or is it easier to get Priiloader to load into HBC and run Neogannmer for all games
     
  6. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,519
    Location:
    ???
    Country:
    Germany

Share This Page