Soft Reset???

Discussion in 'R4 DS' started by ediblebird, Jun 23, 2007.

Jun 23, 2007

Soft Reset??? by ediblebird at 8:49 AM (739 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ediblebird
    OP

    Member ediblebird GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    313
    Country:
    Australia
    On Sim City and Zelda PH the soft reset function doesnt work(i have frimware 1.10), when it works on all the other games i have on my card.

    anyone else get this problem?
     
  2. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Yeah, there's a few games and apps it doesn't work with. A lot of homebrew doesn't work with it either.

    Personally, I don't use the function at all, it's not that difficult to turn off the DS and turn it back on again. Also, when I did try to use it, I noticed some games will fail to load after soft resetting, so I said forget it.
     
  3. 4saken

    Member 4saken Retired Ace Attorney

    Joined:
    Nov 28, 2006
    Messages:
    3,358
    Country:
    Australia
    Soft reset was disabled for these games as a quickfix to get it to work (read this somewhere)
     
  4. ediblebird
    OP

    Member ediblebird GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 22, 2006
    Messages:
    313
    Country:
    Australia
    cool thanks guys
     

Share This Page