Soft Reset with Start Button on Mooonshell 1.6?

Discussion in 'R4 DS' started by Harry Potthead, Jun 9, 2007.

  1. Harry Potthead
    OP

    Member Harry Potthead GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    122
    Country:
    Germany
    Hi!

    Hope it`s the right place to ask this question [​IMG]

    I own a R4 DS with FW 1.09 plus moonshell 1.6.

    But the Reset-Function (From Moonshel to the R4 Menu) doesn`t work. Heard that
    there must be something in the moonshl.ini, so that the soft reset works.

    Can someone please help me??? [​IMG]
     
  2. jelbo

    Member jelbo Ōkami!

    Joined:
    Sep 12, 2003
    Messages:
    807
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I think you need to have the soft reset for games enabled; make the  icon green in the games/files menu.
     
  3. scoozer

    Member scoozer GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 5, 2007
    Messages:
    170
    Country:
    Germany
    I have Moonshell 1.71 and it doesnt work, too... dont know why, wenn I put the correct _DS_MSHL.NDS which is included in officially firmware, it works, but when I put newest 1.71 _DS_MSHL.NDS, it doesnt.
     
  4. arctic_flame

    Member arctic_flame GBAtemp ATMEGA8 Fan

    Joined:
    Nov 4, 2006
    Messages:
    2,840
    Location:
    England land
    Country:
    United Kingdom
  5. Harry Potthead
    OP

    Member Harry Potthead GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 9, 2007
    Messages:
    122
    Country:
    Germany
    THX arctic_flame, it works [​IMG]
     

Share This Page