Soft Reset in Acekard 2

Discussion in 'Acekard' started by dls1, Jun 6, 2008.

Jun 6, 2008

Soft Reset in Acekard 2 by dls1 at 3:44 AM (6,033 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. dls1
    OP

    Newcomer dls1 Newbie

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Hi guys,

    I'm new to this and was wondering is there some option that has to be enabled to get the soft reset function working?

    I've tried A+B+R+L+DOWN in various games like Mario Cart, Mario and Sonic Olympics and Nintendogs but it hasn't worked.

    Could someone please tell me how to get the soft reset function working?

    Thanks.
     
  2. sfunk

    Member sfunk GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 2, 2002
    Messages:
    206
    Location:
    Ottawa
    Country:
    Canada
    In the "Patches" menu there is an option to enable soft reset. I disabled it because I couldn't get it to work particularly well.
     
  3. dls1
    OP

    Newcomer dls1 Newbie

    Joined:
    Jun 6, 2008
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    thanks, works like a charm [​IMG]
     

Share This Page