"soft reset" bogus?

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by test84, Feb 19, 2007.

Feb 19, 2007

"soft reset" bogus? by test84 at 3:03 PM (626 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    hi,
    does this soft reset feature bogus? cuz sometimes that i use it and i enter another game thw whole screens get white. ( as i asked in some topics), last night i found out its cuz of soft reset cuz it never happens when i use power off->powern on.
    any one?
     
  2. stormwolf18

    Member stormwolf18 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 25, 2006
    Messages:
    321
    Country:
    Canada
    you are bogus, what game aint working with soft reset ? please explain, what version is your loader / pc software.

    If you get the latest software + loader, there shouldnt be any problems, perhaps with the latest jap roms but i dont think thats your problem.
     
  3. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    hey, calm down man! dont insult me!
    i use latest 4.6D for loader and 4.6C for my G6, and the games with this problems (that sometimes happen) are BrainAge and Castlevania: DoS.
     

Share This Page